in

“Kuma Marija Veljković je takođe dobila poruku”

“Kuma Marija Veljković je takođe dobila poruku”

O svemu su ga obavestili prijatelji.

Srpski glumac Predrag Peđa Damnjanović nedavno je proživeo pravu malu dramu kada je hakovan profil njegove maloletne ćerke Tinje.

Sve je počelo bezazleno, traživši podatke navodno za anketu, a onda su preko njenog profila pokušali da dopru do još nekoliko naloga njihovih prijatelja, ali i Peđinih saradnika.

Ubrzo je bilo jasno da je u pitanju sajber nasilje, o čemu su glumca obavestile kolege.

„Veoma sam oprezan i uplašen kada se radi o bilo kakvom nasilju, bilo fizičkom bilo na internetu. Posebno sam osetljiv kada su deca u pitanju. U ovom slučaju hakovanje profila moje ćerke je bio najmanji problem, međutim problem postaje veliki i ozbiljan kada osoba koja je preuzela njen nalog pokušala na sve moguće načine da dopre do podataka drugih ljudi“, započinje Peđa i nastavlja:

Foto: Printscreen Instagram/damnjanovski_

„Ta osoba je pokušala da od mojih kolega, prijatelja, poznanika dobije određene podatke tako što ih je molila za neke usluge, da popune anketu, glasaju, ali kasnije je od njih tražila brojeve telefona, mejlove… Neke kolege koje poznaju moju ćerku upustile su se u prepisku, onako krajnje dobronamerno, ali su, hvala bogu, ubrzo shvatili da to ne piše ona i odmah su me obavestili“, rekao je Peđa.

Marija Veljković Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Otkrio je da je i njegova kuma, voditeljka Marija Veljković, umalo postala žrtva prevare.

„Kuma je takođe dobila poruku i upustila se u prepisku, misleći da se dopisuje sa mojoj ćerkom, međutim nakon nekolimo poruka bilo joj je sumnjivo zbog čega joj Tinja persira. Tada me je nazvala i sve mi ispričala“, rekao je Peđa za Alo.

Podsetimo, Peđa je tv voditelj i poznati komičar, a gledali smo ga u serijama „Jelena“, „Čađava mehana“, „Seljaci“…

BONUS VIDEO: TOP 5 glumačkih parova u Srbiji