in

Kućna pomoćnica Seke Aleksić otkrila kako se pevačica ponaša iza kamera

Kućna pomoćnica Seke Aleksić otkrila kako se pevačica ponaša iza kamera

Pevačica i njen suprug odlično funkcionišu.

Seka Aleksić zajedno sa suprugom Veljkom godinama uživa u svojoj vili u Staroj Pazovi.

Pevačica je jedna od omiljenih na javnoj sceni, a sudeći prema komentarima njene bivše kućne pomoćnice i privatno je ista kao i pred kamerama. Ona je oštro negirala tvrdnje da je Seka škrta i sebična.

„Mnogo me je bolelo kad su Seku prozivali i govorili da ne vidi nikoga osim sebe. Pa ona je nama kojima je platu davala, delila šakom i kapom, a da ne pričam o rodbini i najbližima“, ispričala je bivša zaposlena u njihovoj vili u Staroj Pazovi.

Kako tvrdi njen suprug je izuzetno vezan za Seku, koja se nije libila da pored kućnih pomoćnica i ona obavlja određene poslove.

„Kod nje mi se posebno sviđalo što je sve po kući radila sa nama. I peglanje, i kuvanje, i ribanje. O Veljku da i ne govorim! On je na sve spreman, samo da Seka bude srećna. Ustane ujutru pre nje, pa joj odnese kafu u krevet, onda spremi doručak. Leti oko nje, a ona ga samo grli i ljubi. Verujte da ne postoji žena koju bi on pogledao pored njegove Seke. Eto kako ona živi i kakva je, to želim svakome na svetu. To je raj i idila“, završava prepuna pozitivnih utisaka bivša kućna pomoćnica Seke Aleksić za Story.

BONUS VIDEO: Seka Aleksić legla nakon nastupa: Usledio je urnebesan komentar