in

KUĆNA POMOĆNICA OPTUŽILA PEVAČICU ZA TELESNE POVREDE, a tužilac odbio da PODIGNE OPTUŽNICU zbog ovih razloga!

Tužilac je odbio da podigne optužnicu protiv pevačice Britni Spirs nakon što ju je jedna od njenih kućnih pomoćnica optužila za telesnu povredu, piše magazin People.

foto: Profimedia

Britni neće biti optužena jer nema dovoljno dokaza da se krivično delo dogodilo i nema povreda na zaposlenoj, saopštilo je Okružno državno tužilaštvo u okrugu Ventura.

Zaposlena je 16. avgusta podnela tužbu nakon navodnog konflikta u kući pevačice. Tvrdila je kako je joj je Britni istrgnula mobilni iz ruku, ali je nakon istrage zaključeno kako na njoj nema vidljivih povreda, niti značajnog oštećenja na mobilnom telefonu.

„Tužilaštvo okruga Ventura je odbacilo prekršajnu prijavu protiv Britni Spirs, što nije iznenađenje. Odeljenje šerifa priznalo je da se radi o izuzetno malom incidentu i navodi se kako nije bilo napada niti povreda“, potvrdio je advokat pevačice Metju Rozengart.

Britni Spirs
foto: Profimedia

„Kao što sam već rekao, ovo nije ništa drugo nego preterivanje i nagađanje. Da se radilo o nepoznatoj osobi, a ne Britni Spirs, uopšte ne bi bilo ni popraćeno“, dodaje advokat.

Metju Rozengart tvrdi kako zaposlena nije ni trebala da ponese tužbu i da je tužilac učinio pravu stvar.

„Nažalost, očito je da neki nisu naučili ništa iz prošlosti, a mi se nadamo da će mediji i drugi više poštovati gospođicu Spirs u budućnosti“, zaključuje advokat.

Bonus video:

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)