in

Kuća Eme Stoun

Ema Stoun prodala dom, Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ovo je godina puna uzbuđenja, velikih uspeha i promena za američku glumicu Emu Stoun.

Nedavno je osvojila Zlatni globus za najbolju glumicu za ulogu u velikom hitu “Uboga stvorenja“, a uskoro saznati da li je za tu ulogu osvojila i nagradu Oskar.

Uzbuđenju je zasigurno doprinelo i to što je svoju predivnu vilu u Los Anđelesu prodala u rekordnom roku, za manje od dve nedelje.

Brzo je prodala kuću
Brzo je prodala kućufoto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Kako piše Architectural Digest, u jednoj od najbržih transakcija nekretnina slavnih osoba u istoriji za ovu vilu bilo je više od sto zainteresovanih kupaca – pa je moguće da je glumica na kraju inkasirala i više od četiri miliona dolara, koliko je na početku tražila.

Špansko kolonijalno zdanje iz dvadesetih godina prošlog veka prostire se na 300 kvadratnih metara
Špansko kolonijalno zdanje iz dvadesetih godina prošlog veka prostire se na 300 kvadratnih metarafoto: MLS / Planet / Profimedia

– Da budem iskren, ljudi su bili stvarno oduševljeni tim imanjem, rekao je agent za nekretnine Eric Lavey iz Sotheby‘s International Realty, koji je bio zadužen za prodaju kuće Eme Stoun.

Dodao je da je deo velikog interesa proizašao iz vrlo traženog statusa četvrti i činjenice da se tamošnje kuće retko pojavljuju na prodaju. Inače, kuća se nalazi u području Comstock Hills u četvrti Westwood.

Proširila je kuhinju
Proširila je kuhinjufoto: MLS / Planet / Profimedia

Špansko kolonijalno zdanje iz dvadesetih godina prošlog veka prostire se na otprilike 300 kvadratnih metara, ima četiri spavaće sobe i četiri kupatila.

Glumica ga je kupila 2019. za 2,3 miliona dolara, a potom dogradila i temeljno renovirala.

Kuća se nalazi u području Comstock Hills u četvrti Westwood
Kuća se nalazi u području Comstock Hills u četvrti Westwoodfoto: MLS / Planet / Profimedia

Proširila je kuhinju, pa na imanju dodala manju kuću za goste sa spavaćom sobom, kupaonicom, kuhinjom i dnevnim boravkom. Nešto od izvornog šarma imanja preživelo je renoviranje, uključujući terakota popločano dvorište i stropove s gredama.

Brzo je našla kupca
Brzo je našla kupcafoto: MLS / Planet / Profimedia

Prirodno svetla i zelenilo, pastelne boje i ženstveni floralni uzorci, art deco detalji te brojna umetnička dela čine ovu kuću beskrajno šarmantnom pa ne čudi navala kupaca.

Prirodno svetla i zelenilo
Prirodno svetla i zelenilofoto: MLS / Planet / Profimedia

Naime, mnogo je holivudskih vila koje su veće, luksuznije i skuplje od ove, ali nedostaje im autentičnost kakvu ima ova kuća. Stoga i ne čudi da je brzo našla kupca.

Bonus video:


00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso / Jutarnji.hr/ Blic žena/Prenela:M.S.)