in

Kubura uživa u prirodi, pečenju rakije i poljoprivredi

Kubura uživa u prirodi, pečenju rakije i poljoprivredi

Sve više vremena provodi u rodnom Kraljevu.

Aleksandar Srećković Kubura ostvario je uspešnu glumačku karijeru, a kao stalni član Narodnog pozorišta u Beogradu, aktivan je i na daskama koje život znače.

Aleksandar Sreckovic Kubura

Iako godinama živi u prestonici, Kubura je posle razvoda odlučio da sve više slobodnog vremena provodi u selu Ratina u blizini Kraljeva.

„Iako sam rođen u Beogradu, u Kraljevo sam se odselio još kao beba jer mi je otac bio odatle. Tamo sam završio osnovnu, srednju i muzičku školu, a u Beograd sam se vratio 1991. na studije. Imao sam 18 godina“, rekao je Kubura ranije za Kurir.

Na svom Instagram profilu redovno pokazuje kako uživa u seoskim poslovima, poput pečenja rakije i pravljenja zimnice i ostalih domaćih proizvoda.

„Volim tradiciju, zemlju, otvoren prostor, dobro i pre svega kvalitetno piće. Uživam u tome da radim i da u ruci držim proizvod koji sam od početka napravio. Živim u Srbiji, stoga su rakija i vino bili jedini logičan izbor“, rekao je glumac ranije za Kurir.

Podsetimo, glumac se našao u centru skandala nakon što je tadašnju suprugu Mariju, prevario sa 18 godina mlađom Petrom Radivojević.

Upoznali su se na snimanju jednog studentskog filma, kada su otpočeli druženje, a zatim i vezu. Nakon toga Aleksandar i Marija su se navodno pomirili, ali je fitnes instruktorka kasnije navodno prevarila supruga, te je nakon međusobnih neverstava, usledio i razvod.

BONUS VIDEO: TOP 5 glumica koje su uspele u inostranstvu