KSENIJINA MAJKA VAŽILA JE ZA VATRENU BEOGRADSKU LEPOTICU! Isplivala fotka najveće ljubavi Nine i Kneza sa venčanja

Foto: Printscreen Instagram

Prašina koja se podigla nakon nastupa grupe Hurricane na Evroviziji još se nije slegla, a na površinu isplivavaju detalji iz privatnog života pevačicica. 

Retko ko zna kako su izgledali roditelji Ksenije Knežević, Nenad Knez i Nina, na venčanju.

Svadba je bila u novembru 1995. godine u Beogradu. Tad je Ksenijina mama bila u osmom mesecu trudnoće s njom. Nina je važila za jednu od najlepših žena toga vremena, mnogi su je smatrali najfatalnijom Beograđankom, ali je izbegavala da se pojavljuje u javnosti.

Nenad Knez sa bivšom suprugom Ninom
foto: Kurir privatna arhiva

Veselje je bilo upriličeno u jednom restoranu u Zemunu za oko sto zvanica. Na zabavi su bila najveća imena domaće estrade, među kojima su Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović, tekstopisac Marina Tucaković,Ivan Gavrilović, a pevao je i Aca Lukas.

Međutim, spektakularno veselje se nije završilo slavno, jer su Ksenijini roditelji opljačkani.

Naime, oni su poklone od zvanica ostavili u automobilu ispred restorana. Dok je trajalo veselje, lopov je razbio staklo na automobilu i odneo sve poklone, kao i kofere s mladinim stvarima. Inače, Nina i Knez su godinama bili u braku u kom su, pored Ksenije, dobili još jednu ćerku – Andreu.

Nenad Knez sa bivšom suprugom Ninom
foto: Kurir privatna arhiva

– Želim da unapred sprečim bilo kakva nagađanja i proizvoljna tumačenja. Moram, takođe sa žaljenjem, da kažem da je razvod posledica dugogodišnjeg neslaganja karaktera, kao i nečega što bih mogao simbolički da pretočim u sintagmu – nas dvoje počeli smo o istim stvarima da mislimo nepopravljivo drugačije, odnosno različitost naših koncepcija daljeg, budućeg zajedničkog življenja i promenjen sistem vrednosti postali su kočnica i remetilački faktor u ovom današnjem životu – rekao je Knez svojevremeno za medije.

Nenad Knežević Knez
foto: Damir Dervišagić

Nakon kraha braka, pevač je sreću našao sa izabranicom Tatjanom, s kojom je i dan-danas u skladnom odnosu

Bonus video:

SINE, NOĆAS IMA DA RAZVALITE, SVI VAS PODRŽAVAMO! Knez se obratio ćerki pred FINALE EVROVIZIJE, javno joj dao OBEĆANJE!

00:30

SINE, NOĆAS IMA DA RAZVALITE, SVI VAS PODRŽAVAMO! Knez se obratio ćerki pred FINALE EVROVIZIJE, javno joj dao OBEĆANJE!

(Espreso)