in

Krvnički se bori za decu, ali ona ih je sve okrenula protiv njega

Čini se da su stvari konačno dostigle prekretnicu jer deca koju dobitnik Oskara deli sa bivšom ženom Anđelinom Džoli, jedno po jedno, jasno stavljaju do znanja čiju su stranu izabrali. Iako je Bred Pit (60) dobio niz nedavnih sudskih sporova protiv Džoli (49), glumica je ta koja pobeđuje u porodičnom ratu. Nekoliko dece Džoli-Pit više ne koristi Pita u svom prezimenu, može otkriti Page Sik.

– To je izuzetno uznemirujuće. Koristila je decu kao oružje protiv Breda… odvojila ih je od njega. Postoji čitav obrazac: svaki put kada on pobedi na sudu, ona uzvrati nečim što ima veze sa decom, priznao je Pitov izvor.

Anđelina je okrenula decu protiv Breda

Pit je bio upleten u borbu za starateljstvo sa Džoli od njihovog razlaza 2016. godine i stvari su postale sve gorke tokom godina.

Pit je dobio ugovor o starateljstvu 50-50 koji je zapečaćen zbog privatnosti 2021. godine, ali je poništen kasnije te godine. Međutim, pre samo nekoliko nedelja, bivši porodični čuvar Toni Veb je u sudskim dokumentima naveo da je Džoli ohrabrivala decu da “izbegavaju” svog oca tokom poseta.

FOTO: Profimedia

Anđelina Džoli sa decom

A sada je njihova ćerka Šajlo Džoli-Pit, za koju se kaže da je školovana kod kuće zajedno sa svojom braćom i sestrama, legalno podnela zahtev da ukloni “Pit” iz svog prezimena.

U više izveštaja se navodi da je Šajlo unajmila — i platila — svog advokata kada je 27. maja napunila 18 godina.  Page Six je imao uvid u dokument, koji je u ime Šajlo, a izdao advokat sa sedištem u LA Piter K. Levin, koji je ona potpisala kao Šajlo Džoli.  Međutim, Pitovi insajderi postavljaju pitanje ko je zaista stajao iza tog poteza.

– Razumni ljudi treba da izvuku svoje zaključke o tome ko zapravo stoji iza toga.

Šajlo nije prva koja je izbacila prezime Pit

Takođe možemo potvrditi da je najstariji sin para, Madoks (22), koji studira u Južnoj Koreji i nema nikakvu vezu sa Pitom, isključio njegovo prezime još 2021. godine i da je samo Džoli.

Na plakatu za novi brodvejski mjuzikl “The Outsiders”, čiji je 15-godišnja ćerka Vivijen pomogla Džoli da producira, ona je navedena kao “Vivijen Džoli”. Nejasno je da li njen brat blizanac, Noks, još uvek koristi ime njihovog oca. Njih dvoje idućeg meseca pune 16 godina.

U međuvremenu, Pitova i Džolijeva najstarija ćerka Zahara, 19, predstavila se kao “Zahara Marli Džoli” nakon što se pridružila Mu Pi ogranku Alpha Kappa Alpha sestrinstva na Spelman koledžu prošlog novembra.

Tanjug/AP

Bred Pit

Sin Paks, 20, je na Instagramu na Dan očeva 2020. napisao eksplozivnu poruku.

– Srećan Dan očeva ovoj svetskoj klasi krete*a!! Iznova i iznova se dokazuješ kao užasna i prezrena osoba. Nemaš obzira ili empatije prema svoje četvoro najmlađe dece koja drhte od straha u tvom prisustvu.

Džoli je u septembru 2016. podnela zahtev za razvod nakon incidenta na letu iz Nice u SAD, optužujući Pita za nasilje. Par se bori oko imovine i starateljstva nad njihovo troje dece. Pitt je priznao grešku u ponašanju, tvrdeći da je prestao s lošim navikama. Ipak, izvor blizak Džoli tvrdi da se Pitt nikada nije izvinio za incident. Sud je naložio Džoli da preda NDA sporazume, koji su ključni u sporu oko njihovog vinograda. Pittovi insajderi smatraju da Džoli nije trebala prodati deo vinograda.

BONUS VIDEO: Autorska prava Republika.rs / Tekst / Slika / Video /