in

Kristl iz Dinastije

Kristl iz Dinastije

Kirstl iz Dinastije, Foto: Printscreen/Youtube/ Evgeniya Carrington

Glumica Linda Evans, čuvena Kristl Karington iz serije “Dinastija”, danas slavi 80. rođendan

Američka glumica Linda Evans je napunila 80 godina. Ona je osamdesetih igrala Kristl Karington u sapunici “Dinastija” i iza sebe ima karijeru koja traje više od 60 godina.

Dinastija je odmah na početku emitovanja 1981. godine imala preko 150 miliona gledaoca, koji su se svakodnevno smeštali ispred televizora kako bi gledali glamurozni život porodice i proživljavali drame sa bezobraznom bivšom ženom Aleksis, koju je igrala Džoan Kolins, decom, ljubavnicima…

Glumica Linda Evans je oduševljavala svojim blagim ponašanjem, smirenošću, skupocenim haljinama sa naramenicama… a onda je, dugo nakon emitovanja otkriveno da je iza sebe imala dva propala braka – prvi muž joj je branio da se bavi glumom, drugi je terao da ide na plastične operacije, kao i da se godinama borila sa depresijom. Sve je otkriveno tek 2017. godine, kada je na Internetu osvanuo snimak njenog hapšenja.

Linda, koja je godinama imala probleme sa zavisnošću od lekova protiv bolova, uhapšena je 2014. godine zbog prebrze vožnje pod dejstvom opijata, kada je na zadnjem sedištu njenog džipa pronađena gomila pilula. Dobila je uslovnu kaznu.Tada je priznala da je godinama patila od depresije i da je razmišljala i o samoubistvu. O svemu je detaljno i otvoreno progovorila u knjizi ‘Recipes for Life’.Tada je nastao i sporan snimak na kome ona nema ni gram šminke i pod vidnim je uticajem nekih supstanci, ali je vešto skrivan naredne tri godine.

Pogledajte:

Glumica je godinama patila od neopisivih bolova u leđima, koji su bili toliki da je na momente pomišljala da oduzme sebi život. To ju je nateralo na neumerenu upotrebu medicinskih sredstava. Pored tih fizičkih bolova, ona je godinama patila i od depresije, a kasnije se zbog terapija i agresivnog lečenja problema sa leđima suočila sa gubitkom kose, zbog čega je morala da nosi periku.

Danas kaže da je jedina lekcija koju je naučila u životu da prihvatiš sebe kakav jesi. “Mislila sam da je briga o sebi ići u banju ili kupiti nešto kako biste se osećali bolje. Trebalo mi je mnogo vremena da shvatim da to dolazi iznutra. Život me je naučio da moram da volim sebe i mladu i staru, i mršavu i debelu”.

Ovako danas izgleda čuvena Kristal:

Bonus video:

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)