in

Kristina Eplgejt teško hoda na dodeli Emi nagrada

Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Teško bolesna glumica Kristina Eplgejt (52) iznenadila je javnost pojavljivanjem na dodeli Emi nagrada u ponedeljak uveče.

Glumica, koja je pre tri godine saznala da boluje od multipla skleroze, izašla je na binu koristeći štap za hodanje, a voditelj Entoni Anderson ju je držao za ruku.

“Hvala vam mnogo, o moj Bože, sad me je sramota što ste ustali. Za moje telo nije se pobrinuo Ozempik”, našalila se glumica, misleći na lek za mršavljenje zbog kog se pola Holivuda “prepolovilo”.

“Možda me znate iz serije ‘Married with children’, ‘Samantha who’ ili kao Džen Harding iz serije ‘Dead to me’. Zaplakaću, plakaću još više nego što sada plačem. I svih ovih godina, bila mi je čast da igram smešne, problematične, kompleksne likove kao što su žene nominovane za sporedne uloge u komičnim serijama”, rekla je Kristina kroz suze.

Eplgejtova je nedavno rekla da možda više nikada neće glumiti zbog bolesti koja joj oduzima moć kretanja.

“Ne mogu ni da zamislim da sada odem na snimanje. Multipla skleroza je progresivna bolest, i ne znam kako će napredovati. Nikada nema dobrih dana kada imate MS, samo malih i groznih”, rekla je Kristina.

Bonus video:


02:29:29

PULS SRBIJE 15.01.2023

(Espreso/Mondo/B.Z.J./Prenela:M.S.)