in

Komšije osule paljbu po Anđelki Prpić

Komšije osule paljbu po Anđelki Prpić

Bilo je i onih koji su joj pružili podršku.

Glumica Anđelka Prpić našla se u centru medijske pažnje nakon vesti da je navodno u drugom stanju, a da dete čeka sa nekadašnjim dobrim prijateljem njenog bivšeg supruga Darija Prpića.

Sada su njene komšije otkrile šta misle o njoj i skandalu koji se vezuje za njeno ime.

„Stalno je u nekoj žurbi i juri kad je sretnem. Stvarno nisam zagledala u stomak, ali drago mi je ako je to tačno. Deca su blagoslov i najlepši dar od Boga“, kaže za „Blic“ jedna starija komšinica iz ulaza u kojem živi glumica.

Dario i Anđelka Prpić Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

U marketu koji se nalazi preko puta Anđelkine zgrade, dve prodavačice su imale samo lepe reči upućene na njen račun.

„Dolazi kod nas da kupuje, većinom sama, ali viđamo je i sa sinom. Slatka je ona ženica baš. Uvek je prijatna i nasmejana“, kaže jedna radnica, dok se druga nadovezuje:

„Pročitala sam na nekom portalu vest da je trudna sa kumom. Iskreno ne verujem u to, ne deluje mi kao žena koja bi završila u krevetu sa najboljim prijateljem bivšeg partnera. Nisam njen fan, ali je stvarno gotivim. Drago mi je kad dođe ovde kod nas, unese neku vedrinu“.

S druge strane, jedan mlađi gospodin nije štedeo reči o Anđelkinoj trudnoći sa dobrim prijateljem bivšeg supruga.

Anđelka Prpić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Je l’ se šalite? Kakva sramota za jednu glumicu poput nje. Imao sam visoko mišljenje o njoj, obožavam da je gledam u serijama. Znam je iz viđenja. Iskreno, šokiran sam i stidim se umesto nje“, oštro je osudio komšija iz kraja.

„Sretnem je ponekad tu kod ulaza javimo se jedno drugom i to je sve sto znam i imam da kažem o njoj. S kim spava to je njena stvar“, dodao je drugi mladić za pomenuti medij.

Jedan stariji muškarac iz zgrade prekoputa je istakao da mu nije jasno savremeno doba i sve ono što nosi sa sobom.

„Ma mene ako pitate, sve te glumice i pevačice su danas žene koje nemaju baš previše stida. Možeš misliti trudna sa drugom bivšeg muža. Kako je nije blam od bivšeg partnera? On je zaista divan čovek. Ne znam kakvo je ovo vreme došlo zaista, u moje vreme zaista nije bilo baš ovako“, istakao je on ljutito.

„Prelepa žena i pretalentovna glumica. Nije mi jasno što ljudi toliko guraju nos u živote poznatih. Njena stvar, ako je njoj u redu, šta drugi ima da pričaju onda. Ona ima preslatkog sina, dete je tako kulturno i ljubazno. Ne kažem, i ona je. Nisam je skoro videla jer sam bila bolesna“, zaključila je jedna žena.

BONUS VIDEO: Kako se opustiti u susret praznicima? – gosti Anđelka Prpić i Marija Kilibarda