in

Kolin Farel neprepoznatljiv zbog uloge

Foto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kolin Farel važi za jednog od glavnih zavodnika u Holivudu, a na fotkama sa snimanja nove serije, glumac ne liči na sebe!

Kada su se pojavile slike sa snimanja serije “The Batman spin-off The Penguin in New York City”, svi su ostali u šoku izgledom holivudskog macana Kolina Farela.

Glumac irskog porekla, Kolin Farel (47) nosio je verodostojnu periku “ćele”, maljave grudi i poluraskopčanu bluzu svetlo sive boje, sa kožnim kaputom preko.

Mora se priznati da je masker odradio sjajan posao za Kolinovu ulogu unakaženog lika iz filma. Glumac je izgledao strašno dok je hodao po ruševinama grada potpuno oličavajući lik Pingvina, pod pravim imenom Oswald ‘Oz’ Cobblepot.

Serija na kojoj se radi predstavljaće spinof filma iz 2022. “The Batman”, sa Robertom Patinsonom u glavnoj ulozi.

Kolin Farel važi za pozantog holivudskog zavodnika, koji je osvojio mnoge poznate lepotice, a o njemu je u svojim memoarima pisala i Britni Spirs. Pop zvezda je bez zadrške otkrila detalje intimnog čina sa Kolinom. Britni piše da je prvi put upoznala Farela preko jednog klupskog promotera, na setu njegova filma “S.W.A.T.” iz 2003. godine, a njihovu aferu uporedila je s “uličnom tučom”. Pevačica je otkrila da su među njima odmah počele da lete iskre, a susret se završio s mnogo grubog s*ksa, koji je opisala kao “dvonedeljnu grubu svađu”.

“Tuča je jedina reč za to – bili smo svuda jedno na drugome, hvatali smo se tako strastveno da je to izgledalo kao ulična borba”, prisetila se pevačica. Takođe je otkrila da je s Farelom završila u krevetu nakon što je tadašnji dečko Džastin Timberlejk raskinuo s njom 2002. godine.

Bonus video:


00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso / Mondo / M.C. /Prenela:M.S.)