in

Koliko je plaćena Kim Kardašijan?

Koliko je plaćena Kim Kardašijan?

Kim Kardašijan, Foto: EPA/ NINA PROMMER

Slavna starleta i jedna od najuticajnijih žena na planeti, Kim Kardašijan, navodno je zaradila oko milion dolara govoreći na predavanju “hedž” fondova u Majamiju, izjavio je neimenovani izvor za “Page Six”.

Rijaliti zvezda, koja je postala poslovni mogul, govorila je na konferenciji “IConnections Global” pre nekoliko dana, prvenstveno o svojoj privatnoj firmi “SKKI Partners”, koja je pokrenuta u oktobru.

Kardašijanova je osnovala firmu sa bivšim partnerom Karlajl grupe, Džejem Samonsom, poznatim po ulaganju u “Beats By Dre” i “Supreme”, a kompanija će investirati u potrošačke proizvode, medije, zabavu, ugostiteljstvo i luksuzne brendove.

Rijaliti zvezda, koja je postala poslovni mogul, govorila je na konferenciji 'IConnections Global'
Rijaliti zvezda, koja je postala poslovni mogul, govorila je na konferenciji “IConnections Global”foto: Profimedia

Ron Biscardi, izvršni direktor “IConnections”, platforme koja povezuje menadžere fondova koji žele da ulažu u preduzeća, nije potvrdio iznos koji je slavna brineta zaradila na događaju, ali je istakao da su mu za njeno pojavljivanje, bile potrebne dve ogromne sale, kako bi primio sve ljude koji su želeli da je čuju, ali i vide.

“SKKI” je samo jedan od nekoliko brendova u sklopu carstva Kim Kardašijan, vrednim 1,8 milijardi dolara, koje uključuje njenu liniju za negu kože “SKKN” i njenu liniju odeće “SKIMS”.

Podsetimo, bivša žena Kanjea Vesta je u januaru na “Harvard Business School” govorila o “SKIMS-u” koji je procenjen na neverovatnih 3,2 milijarde dolara.

Bonus video:

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/24sedam)