in

Koje poznate influenserke su optužene da preterano obrađuju slike (VIDEO)

Koje poznate influenserke su optužene da preterano obrađuju slike (VIDEO)

Uređivanje slika i provlačenje kroz filtere je postala normalna pojava na druptvenim mrežama, čak se i očekuje. Međutim, mnoge poznate influenserke odu korak dalje kada se radi o fotošopu.

Nerealan prikaz i preterano ispeglane slike često naiđu na osudu i negativne komentare. Mnogi smatraju da je nepotrebno toliko obrađivati fotografije, te su influenserke često na meti kritika kako šalju nezdravu sliku svojim pratiocima i kako je bitno da prikazuju i svoje nesavršenosti.

Nikolija Jovanović nastup Kasina

Đina Džinović je nedavno izazvala nevericu na društvenim mrežama kada je objavila sliku sa fanom na kojoj je korigovala nos, oblik glave, čak i ten. Originalna slika je objavljena od strane devojčice koja se sa njom slikala te je svima bilo prilično očigledno da je Đina ovu sliku provukla kroz program, piše IDJ.

Popularna influenserka Tamara Kalinić takođe je neretko na meti kritika na račun svog fizičkog izgleda. Ona je optužena da fotošopira svoje telo na mrežama, a Tamara je odlučila da pobije ove tvrdnje konkretnim dokazima. Ona se slikala u helankama i podvrnutoj majici gde je istakla uzak struk i ravan stomak i poručila: „Za one koji kažu da je fotošop“. Ona je takođe otkrila da vežba dva puta nedeljno te da nema potrebe za obradom slika.

Koje su to još domaće i strane influenserke koje su često na meti negativnih komentara iz ovih razloga pogledajte u novom IDJtube news-u.

BONUS VIDEO: TOP 5 pevača koji su imali samo jedan hit