in

Ko je sin Tanje Bošković

Ko je sin Tanje Bošković

Tanja Bošković, Foto: Zorana Jevtić

Ćerku čuvene glumice Tanje Bošković, Lanu Karaklajić, videli smo mnogo puta u javnosti, s obzirom na to da je odabrala da se bavi istom profesijom koju je pre više decenija izabrala njena majka.

Tanjinog sina, s druge strane, javnost nije imala prilike da vidi, jer on ni ne živi u našoj zemlji.

Đorđe Karaklajić, koji danas ima 35 godine, živi u dalekoj Americi, a njegov otac, reditelj Dejan Karaklajić, je jednom prilikom govorio otvoreno o njegovom životu.

Tanja Bošković
foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Sin Đorđe je završio političke nauke. Digao je ruke od te priče. On je rođen u Americi, pa je odlučio da tamo nastavi život. Odveo je tamo i svoju devojku Katarinu, koja je završila medicinu – rekao je tom prilikom Dejan, dok se njegov sin u međuvremenu i oženio pomenutom Katarinom.

– Živeli su dosta teško u Arizoni. On je morao da izdržava porodicu dok ona nije dobila licencu za rad. Sada žive na Floridi. Đorđe je završio još jedan fakultet komunikacije, pa je magistrirao. Tražio je posao pune dve godine, a sada radi kao socijalni radnik. Brine trenutno o dvadesetoro dece. Sudbina svakog deteta je film. Našao je sebe u tom miljeu – dodao je režiser.

– Snajka je anesteziolog i stalno je u kovid bolnicama. Sin me zove svakog dana, a ja, kad sam bio u Americi, samo sam pisao pisma. Telefoniralo se samo kad neko umre – zaključio je tada Dejan za “Kurir”.

Bonus video:

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Kurir)