in

Ko je sestra Georgine Rodrigez?

Georgina Rodrigez, Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Georgina Rodrigez (30) jedna je od najpoznatijih žena na svetu zahvaljujući vezi sa fudbalerom Kristijanom Ronaldom (39).

Malo ljudi zna da njegova verenica ima četvorogodišnju sestru Ivanu Rodrigez, sa kojom je veoma bliska. Ivana ima više od 830.000 pratilaca na Instagramu, a prati je i Ronaldo. Svojim objavama promoviše zdrav život i putuje na razne destinacije.

Ivana i njena mlađa sestra odrasle su u mestu Jaka u Španiji. Uvek su bili dobre, posebno kada je njihov otac završio iza rešetaka zbog dilovanja droge. Majku su izgubile 2011. godine, kada je ona poginula u saobraćajnoj nesreći. Delile su strast prema baletu i zajedno su se preselile u Englesku, nakon čega su se vratile u rodnu zemlju gde su radile kao prodavačice u Gučiju.

U toj radnji Georgina je upoznala svog sadašnjeg verenika. Ivana je trenutno u drugom stanju i čeka drugo dete sa vajarom i slikarom Karlosom Garicom, Ronaldovim dobrim prijateljem. Par ima zajedničku trogodišnju ćerku Devu i u vezi su od 2018.

Georgina je nedavno bila na Nedelji mode u Parizu u društvu srpske zvezde Jelene Karleuše, koju je potom pratila na Instagramu. Pistom je prošetala u Ronaldovom dresu. Istu reviju nosile su i zvezda serije ‘Očajne domaćice’ Marsija Kros i manekenke Natalija Vodjanova i Vini Harlou.

Bonus video:


00:16

Nikolina Pišek se useljava u pametnu vilu u Zagrebu

(Espreso/24sata.hr/Prenela:M.Ć)