in

Ko je rasturio vezu Megan Foks i Mašin Gan Kelija?

Ko je rasturio vezu Megan Foks i Mašin Gan Kelija?

Sofi Lojd, Foto: Ethan Miller / Getty images / Profimedia

Ko je zavodljiva gitarstkinja s kojom je Mašin Gan Keli navodno prevario svoju verenicu Megan Foks?

Odgovor je: Sofi Lojd, rok gitaristkinja koja se bendu pridružila prošle godine, s sada su procurile informacije kako je ona krivac za raskid poznate glumice i muzičara.

Slavna glumica, Megan Foks iznenadila je javnost nakon niza objava društvenim mrežama, na osnovu kojih možemo zaključiti da je raskinula veridbu sa Mašinom Ganom Kelijem.

Naime, pre nego što je obrisala nalog na Instagramu, Megan je odgovorila na komentar obožavatelja koji je napisao kako ju je pevač prevario sa zajedničkom prijateljicom, gitaristkinjom Sofi Lojd, koja svira u Kelijevom bendu.

Glumica je napravila pravu pometnju kad je u objavi na Instagramu napisala : “Može da se oseti nepoštovanje – u tvom je dahu”, dok su se iza nje nazirali stihovi sa Bijonsinog albuma “Lemonade” koji je usmeren upravo na prevaru Džej Zija – “Moli se da me uhvatiš”.

Megan je izbrisala sve njihove zajedničke slike s Instagrama. Javnost je dodatno zbunila činjenica da na Mašinovom nalogu još uvek postoje njihove zajedničke fotografije.

No, izgleda da joj se samo vratilo ono što je ona tadašnjem mužu uradila.

Posećanja radi, bivši muž, Brajan Ostin Grin je tada saopštio u svojoj podkast emisiji da se razišao od supruge Megan Foks, a samo 24 sata nakon toga pojačale su se glasine da je ona definitivno u vezi sa reperom Mašinom Ganom Kelijem.

Bonus video:

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Blic žena)