in

Ko je prelepa Iva od koje se Lepa Brena ne odvaja

Ko je prelepa Iva od koje se Lepa Brena ne odvaja

Ne odvajaju se!

Ona je veoma talentovana, ali radi iz senke – dok se druži sa Lepom Brenom. Iva Banićević je pevačica koja je bila prateći vokal mnogim velikim muzičarima naših prostora, a osim zbog svog glasa, privlači pažnju zbog svoje nesporne lepote.

Iva trenutno nastupa u bendu Lepe Brene, a na Instagramu redovno pokazuje detalje života na turneji.

U Majamiju se provodila u najboljem društvu.

Kao i u Zagrebu, gde su Iva i Brena bila u glamuroznim izdanjima.

A stigle su i do Štutgarta.

Iva je učestvovala i na Evroviziji – nastupila je sa grupom Balkanika. Takođe je nastupala i sa Aleksandrom Radović. Zanimljivo je da je ona unuka glumca Petra Banićevića.

„On je bio moj ulaz u umetnost. Zajedno smo, iako sam bila relativno mala, gledali balet dosta pojačanog zvuka, netremice… Pravio je predstave ni od čega. Imao je za mene strpljenje i blagost, pričao mi je priče, čitao knjige… Imali smo naš svet, koji sam tako volela. Bio je topao, pun ljubavi, obožavao me je i to sam mogla da primetim u svakoj njegovoj reči, gestu i osmehu“, govorila je za medije Iva.

Petar Banićević je igrao u dvadesetak filmova i više od 50 televizijskih drama i serija, a znamo ga kao doktora Vulovića iz „Srećnih ljudi“.

Iva takođe ima samo najlepše reči za Lepu Brenu.

„Zaista je veliki profesionalac. Ujedno, ona je snažna, duhovita i topla osoba. Uživam radeći sa njom“, rekla je jednom prilikom.

***
BONUS VIDEO: TOP 10 najlepših srpskih brineta

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram