in

Ko je novi dečko Žizel Bundšen?

Ko je novi dečko Žizel Bundšen?

Žizel Bundšen, Foto: Printscreen:instagram/gisele

Prelepa blazilska manekenka Žizel Bundšen, čini se, nije mnogo patila posle razvoda! Naime, svega pet meseci nakon što se rastala od nekadašnje zvezde NFL-a Toma Brejdija, ponovo je srećno zaljubljena. A prema pisanju stranih medija, otpočela je romansu, ni manje, ni više, nego sa jednim od najboljih prijatelja bivšeg muža – milijarderom Džefrijem Soferom, koji je vlasnik luksuznih hotelskih lanaca.

– Viđaju se već nekoliko meseci i u tajnosti se sastaju otprilike jednom nedeljno – rekao je dobro obavešten izvor za “Dejli Mejl”.

Sa druge strane, sportista Tom Brejdi je bio izuzento blizak sa Džefrijem, te u prilog tome govori i činjenica da su viđeni zajedno krajem januara

.

Da je Žizel “upala kašika u med” pokazuje i imovinska karta Sofera – vlasnik, legendarnog hotela “Fontainebleau” u Majamiju, jahti, privatnih aviona. Procenjuje sa da na računu ima fascinantnih 2, 2 milijarde dolara. A u javnosti je poznat i kao bivši muž upermodela El Mekfirson.

Naime, njihovom razlazu, prema pisanju stranih medija, kumovala je Tomova sebičnost. Sportista nije hteo da prihvati odlazak u peniziju, što je bio glavni zahtev njegove supruge kako bi ostala sa njim. Sve do tog momenta slavna manekenka mu je bila velika podrška u karijeri.

Žizel nije mogla da pređe preko ove odluke, pa se pre par meseci demonstrativno iselila iz zajedničke kuće. Tom nije shvatao ozbiljnost situacije, a Žizel nije dozvolila da je muž opet stavi na drugo mesto.

Bonus video:

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/KurirStil)