in

Ko je nova ljubav Bila Gejtsa

Ko je nova ljubav Bila Gejtsa

Njegova nova romansa dolazi dve godine nakon što se razveo od supruge Melinde Gejts, nakon 27 godina braka.

Bil Gejts (67) izgleda ima novu devojku – kruže glasine da je u vezi sa Paulom Hurd (60).

Herd je udovica bivšeg direktora i predsednika kompanije Oracle Marka Herda, koji je umro u 62. godini 2019. godine nakon borbe sa rakom.

„Oni su nerazdvojni“, kaže prijatelj para za Daily Mail.

„Zajedno su više od godinu dana i ona je uvek opisivana kao „misteriozna“, ali za njihov uži krug nije misterija da su u romantičnoj vezi“, dodao je izvor.

Hurd je sada planerka i organizatorka događaja i filantropkinja, dok je ranije radila u tehnološkom sektoru. Njen pokojni muž, koji je većinu svoje karijere proveo u tehnološkoj kompaniji NCR, pre nego što se pridružio gigantu Oracle 2010. godine, imao je bogatstvo od 500 miliona dolara u vreme svoje smrti.

I nije iznenađujuće da su se putevi osnivača Majkrosofta i izvršnog direktora Oracla – istaknutih ličnosti iz Silicijumske doline – ukrstili tokom godina.

Foto: Charles Baus / Zuma Press / Profimedia

Mark, bivši student tenisa na koledžu, i Paula su čak slikani iza Gejtsa na teniskom meču u Kaliforniji 2015. godine. Ali prošlog meseca, Paula i Bil su viđeni kako zajedno gledaju finale muškog singla na Australijan openu u Melburnu.

Paula, čije je devojačko prezime Kalupa, radila je kao izvršna direktorka NCR-a 1990. godine kada se udala za svog pokojnog muža, koji je proveo 25 godina napredujući u kompaniji. Živeli su u okrugu San Mateo i imaju dve ćerke, Ketrin i Keli.

Nekoliko dana nakon njihove posete Australiji, Gejts je u jednom intervjuu priznao da je otvoren za romantične veze posle razvoda. Na pitanje da li bi voleo da ponovo pronađe ljubav u razgovoru sa Bi-Bi-Sijem tokom posete Keniji prošle nedelje, odgovorio je: ‘Naravno, ja nisam robot.’

Njegova nova romansa sa Herd dolazi dve godine nakon što se razveo od supruge Melinde Gejts, nakon 27 godina braka.

***
BONUS VIDEO: Poznate lepotice i zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram