in

Ko je nova devojka Bil Gejtsa?

Ko je nova devojka Bil Gejtsa?

Bil Gejts, Foto: Dovgan/UK Sports Pics / Sipa Press / Profimedia

Godinu i po dana od kada se osnivač Majkrosofta Bil Gejts zvanično razveo od supruge Melinde, počele su spekulacije da Gejts ima novu devojku, jednu bogatu udovicu, s kojm je prvi put javno izašao na meč Novaka Đokovića.

Kad je reč o njegovim ličnim odnosima, Gejts je otvoreno govorio o svojim emocijama tokom iskušenja i nevolja u braku, i razvoda.

No, čini se da milijarder posle razvoda svoj ljubavni život krije od javnosti, a sada su počele glasine da je počeo da se zabavlja sa Paulom Hurd, udovicom pokojnog predsednika “Oraclea” i milionera Marka Hurda.

Gejts, suosnivač Majkrosofta, prošlog meseca je viđen u izlasku s Paulom dok je uživao na Australijan Openu. Takođe su viđeni u zajedničkoj šetnji Melburnom, a navodno se viđaju više od godinu dana.

Nova devojka Bil Gejtsa je ona
Nova devojka Bil Gejtsa je onafoto: Printscreen/Eurosport

Ko je Paula Hurd?

Paula je bila u braku s pokojnim suizvršnim direktorom “Oraclea”, Markom Hurdom, sve dok nije preminuo u 62. godini 2019. nakon navodnog borbe s rakom. On i Paula venčali su se 1990. i imali dvoje dece, ćerku Ketrin i Keli.

Paula je bila Markova druga žena. Prethodno je bio u braku s Elizabetom A. Butler od 1980. do 1987. godine. Mark je bio na čelu proizvođača računara “Hewlett-Packard” od 2005. do 2010, ali je to napustio nakon skandal oko seksualnog uznemiravanja i pridružio se “Oracleu” mesec dana kasnije. Navodno je u trenutku smrti bio vredan 500 miliona dolara.

Kako navode mediji nju i Gejtsa je izgleda spojila ljubav prema tehnologiji.

A da vidite kako ona izgleda, kliknite OVDE.

Ona je prethodno radila kao tehnički rukovodilac u NCR Globalu, firmi za softver za digitalno bankarstvo. U firmi je radila 17 godina, preuzimajući razne rukovodeće pozicije u prodaji i uslugama do odlaska 2001. godine, prema njezinom LinkedInu.

Paula trenutno radi kao organizatorka događaja i filantrop. Nakon što je napustila svoju karijeru u tehnologiji, Paula se okrenula planiranju događaja i filantropiji.

Takođe je voditeljka portfelja za “Hurd Family Investments”, sedi u Regentskom odboru na Univerziteta “Baylor” te radi kao filantrop i volonter u MPH Investments.

Bonus video:

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Telegraf)