in

Ko je lepa bivša Đorđa Đokovića koja sad čeka bebu s mladim fudbalerom

Ko je lepa bivša Đorđa Đokovića koja sad čeka bebu s mladim fudbalerom

Bivša devojka i sadašnja supruga u slično vreme su ostale u drugom stanju.

Pre sadašnje supruge Saške Veselinov, najmlađi brat Novaka Đokovića Đorđe bio je u vezi sa prelepom brinetom Tijanom Ralić.

Iako je sada u srećnom braku u kom čeka bebu, javnost se i dalje seća Tijane sa kojom je Đorđe bio skoro šest godina u ljubavi.

Tijana i Đorđe nisu preterano govorili o svojoj vezi u javnosti, a kada su to činili, obično bi objavljivali zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Tijana je neretko znala da se pohvali kako zajedno provode vreme na putovanjima ili na koji način je Đorđe iznenađuje.

Iako se šuškalo kako će se veriti, Tijana i Đorđe su stavili tačku na svoju ljubav, a kao razlog raskida tada se u medijima navodila česta razdvojenost.

Tijana se jednom prilikom oglasila povodom raskida preko Instagram storija, kada je otkrila da je ona okončala vezu, ali i da je „prerasla Đokovića“.

„Meni je bilo užasno teško jer sam se sve nadala da će se nešto promeniti, ali kada prerasteš osobu i odnos uopšte, ne vredi nadati se da će biti bolje. Svako čekanje samo otežava i tebi, a i osobi sa kojom si u vezi“, napisala je TIjana.

Iako je od raskida prošlo četiri godine, Tijana je i dalje zanimljiva javnosti, a nedavno je njena rođena sestra objavila na Instagramu da će postati tetka.

Tijana i njen izabranik fudbaler Aleksa Damjanac čekaju dečaka, a budući roditelji pol deteta su saznali na žurki povodom otkrivanja pola.

Zanimljivo je da su i Tijana i Saška u slično vreme ostale trudne, a obe čekaju dečake.

Kako su domaći mediji svojevremeno pisali, Tijana potiče iz imućne beogradske porodice, jedno vreme je živela na relaciji Beograd-Milano zbog fakulteta koji je tamo studirala.

Tijana je bila i među poznatijim beogradski devojkama, sa preko 50.000 pratilaca na Instagramu, međutim više nema naloge na društvenim mrežama, a svoj privatni život nastavila je da čuva u tajnosti.

***

***

BONUS VIDEO: Haljina Blejk Lajvli je otelotvorila duh Njujorka na Met Gali

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram