in

KO JE FATALNA HELENA SEGER KOJA JE UKROTILA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA? Otkrivamo detalje života moćne plavuše (FOTO)

KO JE FATALNA HELENA SEGER KOJA JE UKROTILA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA? Otkrivamo detalje života moćne plavuše (FOTO)

Fudbaler Zlatan Ibrahimović (40) i manekenka Helena Seger (51) upoznali su se pre dvadeset godina i tada je počela njihova ljubavna priča. Danas imaju jedan od najstabilnijih brakova na javnoj sceni uprkos veoma nezgodnom karakteru poznatog sportiste.

Osim po fantastičnim fudbalskim umećima, sportista je poznat i po svom egu, nezgodnom karakteru i drskom ponašanju. Kao takav uspeo je da osvoji prelepu Helenu i zadrži je kraj sebe više od dve decenije. 

Profimedia

Helen Seger osvojila je srce jednog od najpoznatijih sportista na svetu 

Ko je Helen Seger i u čemu je njena tajna? 

Švedska poslovna žena i manekenka Helena Seger privukla je pažnju medija nakon veze sa Zlatanom Ibrahimovićem. 

Rođena je od roditelja Ingemara Segera i Margarete Seger. Ima mlađu sestru Karin i brata Henrika. Diplomirani je ekonomista, a studirala je i dizajn i vez na tkanini.

Helen je poznata po tome što ne troši previše vremena na izgled, a priznaje da ima prevelike usne i prekratke noge, kao i da se bolje oseća u farmerkama nego u dizajnerskim haljinama. Ne voli šoping, nema kućnu pomoćnicu, uživa u brzoj vožnji na motociklu i retko daje intervjue. Ta atraktivna plavuša trenutno radi kao marketing-menadžer za poznatu firmu koja proizvodi skupocene satove. 

Zaslužna za muževljev uspeh 

Od Ibrahimovića je starija 11 godina i po mnogima je zaslužna za njegove odlične investicije koje su ga učinile jednim od najbogatijih fudbalera današnjice. Lepa je, pametna i samostalna, ne objavljuje fotografije na društvenim mrežama, ne pokazuje torbice i cipele, a supruga podržava na utakmicama kao prava navijačica.

Mislim da bi svaka žena u sebi trebalo da bude samostalna i sposobna da kaže ne. Sa Zlatanom mi je zabavno. Naravno da je lud, ali u pozitivnom smislu. On mi je najbolji prijatelj, čovek koji me ukrotio i promenio mi život – rekla je Helena u jednom od retkih razgovora koje je imala s novinarima.

Helena Seger je talentovana i dinamična Šveđanka koja je napredovala kako bi postala neverovatno uspešna poslovna žena. Vitka švedska devojka, koja je radila u sektoru komunikacija, marketinga i finansija, prvi put je upoznala Ibrahimovića kada je imala 32 godine. Jedanaest godina je starija od njega. Po završetku studija radila je u švedskoj firmi. Nastavila je da obogađuje svoje profesionalno iskustvo radeći u sektoru prodaje i marketinga u brojnim renomiranim kompanijama. Oslanjajući se na svoj zadivljujući izgled, bavila se manekenstvom. Počela je da izlazi sa Ibrahimovićem dok je radila u firmi za proizvodnju duvana. Majka je dva sina koja ima s Ibrahimovićem, Maksimilijana i Vinsenta.

Helena je veoma društvena osoba. Takođe ima sklonost ka dizanju tegova i redovno vežba kako bi bila u formi. Voli da sprema ukusna jela za sebe i svoju porodicu.  

BONUS VIDEO: