in

Ko je ćerka Elvisa Prislija

Ko je ćerka Elvisa Prislija

Lisa Mari Prisli, Foto: EPA-EFE/JIMMY MORRIS

Dana 12. januara, Lisa Mari Prisli, jedina ćerka Elvisa Prislija , umrla je tragično u 54. godini u svojoj vili u Kalabasasu u Kaliforniji nakon što je doživela srčani udar i njen bivši muž, Deni Kio , nije mogao da je oživi. Ova situacija je teško uticala na njene 14-godišnje blizance Harper i Finlija, koji su odbili da uđu u rezidenciju.

Prema izveštaju RadarOnline.com, iskustvo je bilo toliko traumatično za tinejdžerke, da su odbile da se vrate u luksuznu rezidenciju, dok traje sahrana na kojoj će učestvovati.

U međuvremenu, prošlog ponedeljka je utvrđeno da će tri ćerke Lize Mari, plus Rajli, 33 godine, naslediti Grejslend, čuvenu vilu u Memfisu u Tenesiju u kojoj je Elvis umro, prema informacijama do kojih je People došao nakon razgovora sa predstavnikom imanja.

Ćerka Elvisa Prislija
Ćerka Elvisa Prislijafoto: EPA-EFE/LANCE MURPHY

Detalji sahrane Lize Mari Prisli

Svemu ovome dodata je i informacija da će sahrana Lize Mari Prisli biti održana u Grejslendu, kako se navodi na zvaničnom sajtu ove vile, pristup javnosti biće omogućen i to će se održati sledeće nedelje, 22. januara sa početkom u 9 :00 ujutro (po lokalnom vremenu).

Saopšteno je da će ćerka „ Kralja roka “ biti sahranjena u Grejslendu gde će ona i njeni ostaci biti zajedno sa posmrtnim ostacima njenog sina Bendžamina, koji je izvršio samoubistvo 2020. godine u dobi od 27 godina, kao i sa ostacima njenog oca, koji je umro u vili od srčanog udara 1977. godine.

Elvis je živeo 20 godina u Grejslendu pošto je postao izuzetno poznat po kupovini luksuznog imanja u Memfisu kada je imao samo 22 godine 1957.

Bonus video:

Šako Polumenta za Espreso čestita srpsku Novu godinu

00:20

Šako Polumenta za Espreso čestita srpsku Novu godinu

(Espreso)