Knez za Espreso otkriva šta je pričao sa ćerkom posle polufinala!

Nenad Knežević Knez i Ksenija, Foto: Profimedia, Damir Dervišagić

Predstavnice Srbije na Pesmi Evrovizije grupa Hurricane, Sanja Vučić, Ivana Nikolić, Ksenija Knežević, ušle su u finale.

Ksenijin otac, Nenad Knežević Knez nije krio oduševljenje i samo za naš portal odgovorio je na pitanja koja zanimaju širu javnost.

Hurricane
foto: Prodimedia

Da li ste očekivali ovakakv plasman naših devojaka?

– Jesam. Jučerašnji nastup bio je neverovatan izliv energije, profesionalizma, truda, rada… bile su stvarno na visini zadatka. Takođe, nisu dozvolile da druge emocije utiču na njih kao ni trema koja se nije ni osetila.

Podsetimo, Knez je 2015. godine s pesmom „Adio“ predstavljao Crnu Goru na Evroviziji, pa je jedan od najmerodavnijih za podršku i pripremu ovogodišnjih srpskih predstavnica Hurricane.

Nas je zanimalo koji je savet dao devojkama pre izlaska na tako veliku i važnu scenu:

– Dao sam im savet koji nije za javnost (smeh). To je naša mala tajna. – rekao je pomenuti pevač.

Nenad Knežević Knez
foto: Damir Dervišagić

Iako juče nije bio s ćerkom Ksenijom, Knez se čuo sa njom odmah pre početka nastupa kao i po završetku istog.

Ekskluzivno za naš portal otkrio je šta ga je ćerka prvo pitala:

– Prvo što me je pitala jeste: “Kako smo pevale?”, zatim “Kako sam izgledale i da li smo bile debele?” – ispričao je ponosni otac.

– Ksenija mene uvek zove kada su u pitanju ovako važne stvari jer zna da ću joj reći sve iskreno i bez uvijanja. Ima potpuno poverenje i zna da u svako doba dana i noći može da mi se obrati. – dodao je on.

Da li je imala tremu?

– Ne. Ni u jednom trenutku. Toliko je bila fokusirana kao i Ivana i Sanja, da je to bilo neverovatno. Ja sam imao veću tremu dok sam gledao njihov nastup nego dok sam izvodio svoj na istom mestu, iskreno da vam kažem. 

Ksenija Knežević
foto: Printscreen Instagram

S druge strane, Knežević je iz ugla profesionalca, a ne oca, prognozirao plasman Hurricane na Evroviziji:

– Nadam se jako visokom plasmanu. Smatram da to zaslužuju. Danas mi je stiglo gomila poruka podrške. Sada je sve u Božijim rukama. Nadam se da neće biti nepravde.- završava Knez.

Jučerašnji nastup naših devojaka pogledajte ispod:

Na nama ostaje da sačekamo subotu i da svim srcem navijamo za devojke!

Bonus video:

KNEZ EUFORIČAN ZBOG ĆERKE! PONOSNI TATA SE VESELIO I IGRAO: Ovakva reakcija pevača dok gleda Kseniju na sceni je PRELEPA!

00:17

KNEZ EUFORIČAN ZBOG ĆERKE! PONOSNI TATA SE VESELIO I IGRAO: Ovakva reakcija pevača dok gleda Kseniju na sceni je PRELEPA!

(Espreso / M.Ć)