in

Kleo joj se na ljubav, a onda su završili na sudu

Kleo joj se na ljubav, a onda su završili na sudu

Holivudski glumac Al Paćino poznat je po ulogama u kultnim ostvarenjima, ali i burnom privatnom životu.

Jedan on najpopularnijih glumaca i najvećih zavodnika Holivuda često se nalazio u fokusu pažnje javnosti zbog intrigantnih ljubavnih priča.

Al Pacino

Beverli D’Anđelo dobila je blizance sa slavnim glumcem kada je imala 49 godina.

„Zatrudnela sam sa 48, rodila sam šest nedelja nakon što sam napunila 49 godina, a kada sam imala 51 godinu postala sam samohrani roditelj“, rekla je za „Closer Weekly“ glumica Beverli D’Anđelo koja sada ima 72 godine.

Al Paćino i Beverli D’Anđelo imaju sina Antona i ćerku Oliviju, dvadesetdvogodišnje blizance.

Popularni glumac se nikada nije ženio, iako su ga često povezivali sa brojnim lepoticama, dok neke veze nije ni krio.

Beverli je imala velika očekivanja od slavnog glumca, te se nadala da će zajedno izgraditi porodicu koju će držati na okupu i u kojoj će uživati.

„Imala sam fantaziju da kada imate decu, to radite u porodičnom okruženju“, objasnila je glumica.

Beverli je otkrila kako se razvio odnos između nje i čuvenog Ala Paćina.

„Nakon što smo se poznavali tri meseca, Al me je pogledao u oči i rekao: ‘Želim da budeš majka moje dece’. To je sve što je trebalo da čujem“, opisala je Beverli.

Međutim, popularni par se ubrzo rastao, a onda su prošli krzo tešku borbu za starateljstvo zbog čega su značajno narušili svoj dobar odnos i završili na sudu.

Al Paćino i Beverli D’Anđelo sudili su se 2003. godine, kada su blizanci imali samo dve godine.

Zastupnik glumice rekao je za medije u vreme dok je sudski proces između nekadašnjih supružnika trajao da je Al Paćino bio „kontrolisani, uznemiravajući čovek koji nikada nije promenio jednu pelenu“. Sa druge strane je brzo usledio odgovor, pa su iz pravnog tima glumca tvrdili da „Beverli nastavlja da koristi decu na način koji ih skoro čini taocima“.

Međutim, glumački par uspeo je da reši nesuglasice, a onda su zaboravili sve probleme sa kojima su se suočavali, pa su ostali prijatelji.

„Кljučna stvar je stvaranje nove istorije i prelazak sa onoga što je prekinulo taj odnos ka novom zajedničkom roditeljstvu“, objasnila je glumica, kako piše „Fox News“ i dodala:

„Najvažnija stvar koju sam naučila jeste koliko je važno prihvatanje. Svi imamo želju da promenimo stvari koje nam se ne sviđaju, ali ne možete da promenite drugu osobu. Morate da prihvatite razlike i sve stvari koje su dovele do raskida na način koji vam omogućava da krenete napred. I od svog sistema podrške i ljudi koje poznajem i volim, stvorila sam idealnog partnera.“

Glumac Al Paćino uživa u ljubavi sa 54 godine mlađom partnerkom TV producentkinjom Nur Alfalah. Slavni glumac uskoro puni 83 godine, dok njegova partnerka ima 28.

Glumac i producentkinja su u vezi već dve godine, a prvi put su zajedno viđeni u aprilu prošle godine.

BONUS VIDEO: Rijaliti suđenje Džoni Dep i Amber Herd