in

Klasičnu crnu kombinaciju razbila je detaljem koji svi želimo u ormanu

U svečanoj atmosferi Etnografskog muzeja, presecanjem vrpce, Prva dama Srbije gospođa Tamara Vučić, ambasador Kraljevine Maroka Muhamed Amin Belhaž i v. d. direktora Marko Krstić otvorili su izložbu “Marokanski kaftan – Odeća poznata širom sveta”.

Ova izložba, poklon ambasade Kraljevine Maroka Etnografskom muzeju, slavi bogatstvo i lepotu marokanske mode kroz vekove. Međutim, jednako impresivan, kao i eksponati izložbe, bio je i stil Tamare Vučić, koji je plenio pažnju prisutnih. Na svom Instagram profilu objavila je stori na kom smo imali priliku da vidimo kako se obukla za ovu priliku. 

Printscreen/Instagram/tamara.vucic.serbia

Tamara Vučić na otvaranju izložbe u Etnografskom muzeju

Za ovu priliku ona je odabrala ležerniju kombinaciju, ali je dodala svoj pečat specifičnim ogrtačem, koji je celu pojavu podigao na sledeći nivo.

Uz crnu majicu i uske crne farmerke, monohromatski stil je razbijen ljubičastim salonkama.

No, ono što je izdvojilo ovaj Tamarin stajling u odnosu na mnoštvo prethodnih jeste njen predivan ogrtač, čiji kroj podseća na kimono, na kom su dominirale ljubičaste i narandžaste šare.

Printscreen/Instagram/tamara.vucic.serbia

Tamara Vučić na otvaranju izložbe u Etnografskom muzeju

Njen stilski izbor nije bio samo ograničen na odevne komade. Upečatljiva velika pismo-torba od crne kože, s mašnom, dodatno je doprinela sofisticiranosti njenog izgleda. Diskretna, ali efektna šminka istakla je njenu prirodnu lepotu, dok joj je kosa ležerno uokvirivala lice.

Printscreen/Instagram/tamara.vucic.serbia

Tamara Vučić

Tamara je još jednom je pokazala šta znači imati osećaj za modu i eleganciju, dok je svojim izborom odeće i detalja pružila inspiraciju mnogima da igraju sa stilom i izraze svoju jedinstvenu estetiku, kada to prilika dopušta, naravno.

BONUS VIDEO: Autorska prava Republika.rs / Tekst / Slika / Video /