in

Kim zabranila Bjanki Ćensori da ide gola

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kim Kardašijan ne odobrava provokativna izdanja Bjanke Ćensori.

Bivša supruga Kanjea Vesta navodno ga je upozorila da Bjanku mora da pokrije kada su u blizini njihove dece, piše Daily Mail. Iako Kim ima prijateljski odnos s novom Kanjeovom suprugom, nije oduševljena njenim modnim izrazom, te ne želi da se takva pojavljuje pred decom.

“Kim je upozorila Kanjea da ne dozvoljava Bjanki da se tako oblači u blizini njihove dece. Zaista je iznenađena šta je dozvolio svojoj ženi da takva napusti kuću”, rekao je izvor. Za razliku od Bjanke, Kanje je Kim branio da se provokativno odeva.

Upozorila Bjanku da mora da pokrije kada su u blizini njihove dece
Upozorila Bjanku da mora da pokrije kada su u blizini njihove decefoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pred decom se pristojnije oblači

Kanje se oženio Bjankom nedugo nakon razvoda od Kim. Poslednjih meseci ona šokira ljude svojim modnim kombinacijama. Uglavnom se polugola pojavljuje u javnosti.

No na slikama s decom njena odeća je pristojnija. Nosila je duge pantalone i predimenzionirani crni kaput dok je bila s Nort, Seintom i Čikagom na promociji Kanjeovog albuma u Majamiju u decembru.

“Ako vam se ne sviđa što objavljujem, je*ite se”

Kanje je nedavno stao u odbranu svoje supruge nakon što su ga napali da je nepristojno što objavljuje javno njene golišave fotografije.

“Samo želim da kažem svima da sam svoju ženu namerno objavio tri puta. Objavio sam album, a ljudi i dalje u komentarima pišu: ‘Zašto objavljuješ svoju ženu?’ Zato što me ona čini srećnim. Zbog toga ste svi zadovoljni mojom muzikom, jer sam ja srećan. Shvatate li šta govorim?” rekao je 46-godišnji reper u videu.

“Ako vam se ne sviđa moj profil i to što objavljujem, je*ite se, ozbiljno. Ostavite mene, kralja, na miru. Boli me briga, brate. Objavljivaću svoju ženu koliko god želim. Objavljujte svoje žene na je*enom Instagramu”, dodao je.

Bonus video:


02:30

OVAKVU KIM KARDAŠIJAN NIKAD NISTE VIDELI Promenila sve na sebi, a na MET GALA svi gledali u GOLE GRUDI TOP MODELA (FOTO/VIDEO)

(Espreso/ Daily Mail/ Index.hr/ L. S)