in

Kim o Kanje Vestu

Kim o Kanje Vestu

Kim Kardašijan odlučila je da otvori dušu i ispriča koliko joj je teško da sa bivšim mužem Kanjeom Vestom brine o njihovo četvoro dece.

Reper i najpoznatija žena na svetu pre nepunih mesec dana su finalizovali svoj razvod, a sada otkriva kakva je dinamika u njenom domu sa četvoro dece – Nort, Sejnt, Čikago i Psalmom.

– Definitivno sam ga mnogo zaštitila u očima naše dece i uvek ću to činiti, samo zbog njih. U mojoj kući, moja deca ne znaju šta se dešava iza naših zidova – rekla je Kim, pa se rasplakala:

foto: EPA/ NINA PROMMER

– Veoma je teško, j****o je loše kada sa takvom osobom odgajaš decu zajedno.

Kim se osvrnula na to kakav je bio njen otac Robert Kardašijan.

– Imala sam najboljeg oca na svetu. Imam najlepše uspomene sa njim i želim da moja deca to imaju, dok god je to moguće – kaže Kim i nastavlja:

Kim Kardašijan
foto: Profimedia

– Ako ne znaju šta je izrečeno ili šta se dešava, zašto bih tu lošu energiju donosila u naš dom? To su teške stvari, kojima treba da se bave odrasli. Oni nisu još spremni da se bore sa tim, a kada budu, imaćemo ozbiljan razgovor.

Podsetimo, Kim i Kanje su krajem novembra finalizovali svoj razvod. Oni dele starateljstvo nad njihovo četvoro dece, s tim da će Kim provoditi 80 odsto vremena sa njima, a Kanje će morati da plaća alimentaciju od 200 hiljada dolara mesečno.

Kim i Kanje su se rastali nakon sedam godina braka, a u februaru 2021. godine Kardašijanova je podnela zahtev za razvod braka.

Bonus video:

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)