in

Kim Kardašijan pustila grudi bez brusa

Pogledajte to novo modno izdanje, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Gledajte Kim Kardašijan, a vidite Bjanku Ćensori. TV zvezda predstavila je sinoć na Instagramu novo modno izdanje, potpuno u stilu supruge Kanjea Vesta. Koliko juče pričalo se da Bjanka kopira Kim i da dizajner želi da napravi novu verziju bivše žene. U međuvremenu taj modni manir je postao toliko zastupljen u javnosti da se zaboravilo na poređenje. Do noćas.

Kim Kardašijan pozirala je u bundi i unihop-pantalonama sa sve čizmama, a grudi su prilično došle do izražaja.

Kim od noćas na Instagramu zovu Bjanka Ćensori. U sličnim izdanjima viđali smo suprugu kontroverznog repera i dizajnera, a nedavno se pojavila upravo u bundi i unihopu.

Tačno je da je Kim prva plasirala provokativan način odevanja, Bjanke nije bilo ni “na mapi” kada je u pitanju svetska scena, u tom momentu. Uveliko se pričalo da je stil Kardašijan odredio Vest, dok je trajao njihov brak od 2014. do 2022. I sada se govori da diktira imidž druge supruge.

Vest je bez sumnje ta spona između Kim i Bjanke koje su u dobrim odnosima jer su se nedavno pojavile zajedno u javnosti.

Ranije se pisalo da je Kardašijan naredila bivšem mužu da se Bjanka ne pojavljuje oskudno odevena pred njihovom decom (bivši par ima četvoro dece). Sudeći po odevnim kombinacijama koje Ćensori nosi kada je sa mališanima, izgleda se taj zahtev poštuje.

Kim je ovim stajlingom definitivno podržala modu koju plasira Vest, možda pokrenu i saradnju, a jedno je sigurno – Kardašijan nikako ne želi da gubi trku, što bi Bjanka bila bila najprovokativnije odevena?

Pritom, golotinja je veliki svetski trend, a među prvima ju je 2023. i ove godine plasirao Kanje. Ko je i sumnjao da Kim neće pratiti trendove?! I sigurno zna da će je porediti sa Bjankom…

Kim je naredila bivšem mužu da se Bjanka ne pojavljuje oskudno odevena pred njihovom decom
Kim je naredila bivšem mužu da se Bjanka ne pojavljuje oskudno odevena pred njihovom decomfoto: Printscreen/instagram/kanyewest

Neki misle i da je ovim provocirala Bjanku i da je Vest poslala poruku da ona može bolje da promoviše njegove modne ideje. Samo što se saznalo da je Kim raskinula sa Odomom Džuniorom Bekamom.

Bonus video:


00:07

Jelena Karleuša kopira Kim Kardašijan

(Espreso / Blic žena / Jelena Milenković / Prenela:M.S.)