in

Kijanu Rivs o prošlosti

Kijanu Rivs o prošlosti

Kijanu, Foto: EPA/ETIENNE LAURENT

Kijanu Rivs je poznat po svom ljubaznom ponašanju i dobrotvornim naporima.

On se uvek ophodi prema ljudima na najbolji mogući način uprkos svom statusu slavne ličnosti i poznato je da je jedan od najlepših glumaca u Holivudu.

Nebrojene priče na internetu iznova su potvrdile da je on izuzetno ljudsko biće koje je i posle uspeha uvek bilo skromno.

Iako generalno više voli da svoj privatni život drži u tajnosti, u nekim retkim slučajevimo, kao pre oko devet godina, on se pojavio na Reditu i odgovarao pitanja svojih obožavalaca.

Kijanu
Kijanufoto: Profimedia

Korisnik Reddita ga je upitao: „Koja je zabavna činjenica koju većina ljudi verovatno ne zna o vama?“

Zvezda “Matriksa”, uzvratila je fascinantnom pričom o uličnom hokeju.

Napisao je: „Pre dugo vremena u Los Anđelesu, kada sam se prvi put preselio tamo i imao 20 godina, bio je tako novi svet i tako sam jednom video neke momke na benzinskoj pumpi koji su imali opremu za hokej u autu. Pitao sam ih šta rade i „rekli su da igraju ulični hokej“.

Kijanu na crvenom tepihu
Kijanu na crvenom tepihufoto: EPA/KIMIMASA MAYAMA

Rivs ih je pitao da li može da igra i oni su pristali.

On je nastavio: „Uključio sam se u utakmicu uličnog hokeja koja se održavala svakog vikenda više od 10 godina, crveni protiv crnih. Uzeli smo slobodne praznike, utakmica su se održavale više od 10 godina. Bilo je kul biti deo toga. Bilo je kul što se dogodilo. Stekao sam neke prijatelje.”

Bonus video:

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)