in

Keri Rojal prodajte gole fotke princa Harija

Pale su pretnje jer je povređena, Foto: Splash News / Splash / Profimedia

Keri Rojal (52), bivša striptizeta, preti da će objaviti fotografije poljupca sa princom Harijem koje su zabeležene u Las Vegasu na jednoj od njegovih ludih žurki koje je pravio.

Keri, kako prenosi “Daily Mail”, želi da se osveti princu Hariju koji ju je poljubio. Naime, on je organizovao zabavu sa striptizetama 2012. godine u Wynn hotelu. Golišave fotografije princa koji je tada imao 27 godina i žene koja ga grli objavio je The Sun pre 12 godina.

Bivša striptizeta rekla je novinarima da ima još “materijala” koji treba da ugleda svetlost dana i zapretila je da će sve objaviti na svojoj stranici OnlyFans.

Princ Hari na meti skandala
Princ Hari na meti skandalafoto: . EPA-EFE/JESSICA TAYLOR / UK PARLIAMENT

“Imam još njegovih veoma problematičnih fotografija koje javnost nikad nije videla. Ljudi bi bili šokirani onim što bi videli. Zašto ovo radim? Jer sam besna zbog načina na kojoj sam predstavljena u njegovoj knjizi, tačnije izvređana sam na najgori način. Zapravo, iznenađena sam da me se uopšte seća jer je bio pijan kao letva. Ali, kad se već uhvatio mene u toj priči zašto se nije u knjizi prisetio i nekih drugih stvari”, rekla je Keri.

Bivša striptizeta je čak prodala na aukciji 2022. godine par crnog donjeg veša koji je pripadao Hariju.

Prodate su njegove gaćice
Prodate su njegove gaćicefoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Navodno, on je bio go, svirao je gitaru pred njom pored bazena u Las Vegasu, a pre toga joj je dao donji crni veš.

Besna je na njega
Besna je na njegafoto: Splash News / Splash / Profimedia

„Kada se zabavljao u Vegasu, svi su ga voleli, naročito njegov smisao za humor. Barem ove pantalone podsećaju na to kakav je bio… kada je Hari bio zabavni princ. Šteta što je ovih dana sav ozbiljan. Čak i kao oženjen tata dvoje dece, on bi s vremena na vreme trebalo da se opusti i da pusti kosu, ono što je ostalo od nje”, zaključuje Keri.

Bonus video:


00:35

HARI MATA HARI SLAVI 60. ROĐENDAN, A NIKO NE BI REKAO: Peva Čoline i Šabanove HITOVE, a društvo mu pravi POZNATI VODITELJ! (VIDEO)

(Espreso/Blic žena/Milorad Milovanović/Prenela:M.S.)