in

Kerem Bursin čistio toalete

Turski glumac Kerem Bursin jedan je od najpopularnijih i najzavodljivijih glumaca u poslednje vreme, koji se posebno dopao ženskom delu publike kako zbog neverovatnog fizičkog izgleda, tako i zbog zavodljivog stava.

Glavna uloga u seriji “Pokucaj na moja vrata”, u kojoj mu je partnerka čuvena Hande Erčel, donela mu je veliku slavu i popularnost, ali i neverovatnu ljubav. Naime, Kerem i Hande zaljubili su se na snimanju serije, te su ubrzo ušli i u ljubavnu vezu. Činjenica da su i u privatnom životu zajedno oduševila je fanove serije, te je par često snimao lajvove sa snimanja serije.

Kerem je rođen 4. juna 1987. godine u Istanbulu, a zbog prirode posla njegovog oca, morao je često da se seli, pa je zbog toga živeo u zemljama poput Indonezije, Škotske, Malezije, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Amerike i mnogih drugih. Posle srednje škole preselio se u Boston, gde je upisao fakultet. Studirao je marketing i komunikacije, te se kasnije opredelio za glumu, a studije glume završio je na koledžu u Los Anđelesu.

Nakon što je diplomirao, ostao je u Los Anđelesu gde je dobio mnogobrojne ponude za uloge. Dve godine je studirao glumu kod Karolin Pikman i Erika Morisa, koji važe za jedne od najtežih profesora glume, čij su učenici bili i čuveni glumci Arnold Švarceneger i Džek Nikolson.

Dok je studirao, Herem je radio razne poslove. Radio je u teretani, gde je bio zadužen za higijenu, zatim je radio i kao vozač, konobar, a nije tajna da je jedan period radio kao čistač toaleta.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)