in

Kejti Prajs silovana sa 7 godina

Kejti Prajs, Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kejti Prajs, jedna od najpoznatijih britanskih starleta, otvorila je dušu o traumi koju je preživela kao dete, kada je imala samo 7 godina.

– Silovana sam u parku kada sam imala sedam godina, a onda sam skoro bila oteta – otkrila je ona i priznala da se na to nije osvrtala, sve do jednog trenutka:

– To sam ignorisala sve do trenutka kad sam snimila “Životne priče Pirsa Morgana”. Tad mi je bilo neprijatno. Plakala sam jer nikada nisam razmišljala o tome, a očigledno mi je smetalo – rekla je manekenka.

Kejti Prajs progovorila o velikoj traumi iz detinjstva
Kejti Prajs progovorila o velikoj traumi iz detinjstvafoto: Profimedia

– Mama je pila čaj u kafiću, sećam se kad je policija došla i pogledala mi u gaćice, sećam se tog čoveka jasno kao dan – rekla je manekenka.

Kejti je ranije priznala da je mučno iskustvo uticalo na njene odnose sa muškarcima, a tokom dugogodišnje karijere imala je više neprijatnih iskustava sa muškarcima.

Kejti Prajs je bila silovana kada je imala 7 godina
Kejti Prajs je bila silovana kada je imala 7 godinafoto: Profimedia

– Prvi dečko me je pretukao, sledeći mi je pocepao odeću, pa sam morala majku da zovem gola sa govornice, jedan me je i prevario… Niko od njih nije bio zdrav. Da muškarci nisu bili u mom životu, ne bih bankrotirala, bila psihički zlostavljana i sve drugo što ima veze sa muškim rodom – navela je Kejti, prenosi “Daily Mail”.

Bonus video:


01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/24sedam/Nemanja Vujičić Prenela. I.R.)