in

Kejt Vinslet gestom prema mladoj novinarki oduševila svet VIDEO

Kejt Vinslet gestom prema mladoj novinarki oduševila svet VIDEO

Uputila joj predivne reči.

Kejt Vinslet proslavila se glavnom ulogom u legendarnom filmu „Titanik“, a iako nijedan njen film kasnije nije dostigao toliku popularnos, ona je ostvarila niz zapaženih uloga.

Imali smo prilike da je gledamo u ostvarenjima kao što su „Čitač“, „Večni sjaj besprekornog uma“, „Ajris“, „Revolucionarni put“, „Odmor“, „Zaraza“, „Stiv Džobs“ i drugim, a trenutno imamo priliku da je gledamo u filmu „Avatar: Put vode“.

Kejt promoviše svoj novi film u brojnim gostovanjima, a nedavno je tim povodom dala intervju i za nemačku televiziju ZDF.

Tada je saznala i da je mladoj novinarki Marti to prvi put da radi intervju, a ono što je glumica uradila mnoge je oduševilo.

Naime, ona je odlučila da ohrabri novinarku i sa osmehom joj se obratila rečima punim nežnosti.

„Prvi put to radiš? Pa, znaš šta, kada napravimo ovaj intervju, biće to najbolji razgovor ikad – a znaš zašto? Zato što smo mi odlučile da će tako da bude. Upravo smo odlučile, ja i ti, da će ovo biti fantastičan intervju. Možeš da me pitaš šta god želiš i ne boj se, sve će biti neverovatno“, rekla je glumica i ovime oduševila svet.

Snimak ovog njihovog razgovora brzo se proširio društvenim mrežama, a ljudi su hvalili Kejt, ističući da je na ovaj način pokazala kako treba da se ponaša jedna prava zvezda.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših holivudskih glumica koje su potpuno prirodne