in

Kejt Midlton otkrila da ima rak, evo kada je princ saznao strašnu dijagnozu

Nakon nedelja nagađanja šta se dešava sa Kejt Midlton, sada je se zvanično oglasila princeza od Velsa i otkrila da ima rak. Ova vest je obišla svet, ostavljajući mnoge u čudu o detaljima kada je njen suprug, princ Vilijam, saznao za njenu dijagnozu. Princeza od Velsa je javno saopštila putem video snimka, otkrivajući da je započela kurs hemioterapije nakon otkrića svoje bolesti posle abdominalne operacije. Kraljevska porodica je držala ovu informaciju tajnom od januara, i tek trenutak pre nego što je princ Vilijam trebalo da prisustvuje komemoraciji grčkog kralja Konstantina 27. februara saznao je za dijagnozu svoje supruge. Njegovo odsustvo u kapeli Svetog Đorđa u dvorcu Vindzor izazvalo je čuđenje, s naglim otkazivanjem njegovog prisustva, ali nedavno otkriće o zdravlju princeze bacilo je svetlo na okolnosti.

Emotivna poruka princu Vilijamu

U dirljivom videu, Kejt je izrazila zahvalnost za podršku koju je dobila od svoje porodice i javnosti, naglašavajući značaj imati princa Vilijama uz sebe u ovom izazovnom vremenu. Par je preduzeo namenske korake da se nose sa ovom situacijom unutar svoje porodice, pažljivo objašnjavajući okolnosti njihovoj deci, Džordžu, Šarloti i Luju, na način primeren njihovom razumevanju. Kejt je priznala potrebu za vremenom, prostorom i privatnošću za svoju porodicu da se pomire sa situacijom, ističući emocionalni uticaj otkrića.

Dobro sam i svakim danom postajem sve jača fokusirajući se na stvari koje će mi pomoći da se izlečim, da izlečim um, telo i duh. To što je Vilijam pored mene je veliki izvor utehe. Kao i ljubav, podrška i dobrota koju su pokazali mnogi od vas mi takođe znači veoma – poručila je princeza Kejt Midlton.

 

 

Poruka nade

Kejt je ponudila reči ohrabrenja onima koji vode istu bitku kao i ona, pozivajući ih da ne izgube veru i nadu pred neprijatnostima. Njena poruka je odjeknula saosećanjem i solidarnošću, pružajući podršku svim osobama koje se bore sa bolešću, bez obzira na njen oblik. Video je pružio je dirljiv uvid u putovanje vojvotkinje dok se suočava sa ovom ozbiljnom zdravstvenom borbom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: