in

Kejt i Vilijam SE PRETVARAJU U BLIZANCE (FOTO)

Kraljevski par Kejt Midlton i princ Vilijam godinama važe za skladan par koji se savršeno upotpunjuje  u svim situacijama. Kada je reč o stajlinzima, sigurno je da vojvotkinja od Kembridža ima uticaj na supruga i njegovo oblačenje, pa verovatno on dobija sugestiju šta da obuče da bi se uskladili.

Ipak, ono na šta ne može da se utiče je njihovo ponašanje i gestikulacija u javnosti, koji su kako se čini, izgleda sve sinhronizovaniji iz godine u godinu. Osmesi, pokreti i reakcije su im gotovo identične, a to mnogima nije promaklo da primete. Dvoje supružnika ne samo da imaju sličan osmeh i da u mnogim situacijama reaguju slično, njihova nesvesna gestikulacija poprima blizanački “sindrom”.

 

Oko kamere zabeležilo je trenutke gde bračni par potpuno nesvesno kopira jedno drugo. Prekrštene ruke, noge, mahanje i mimika u istoj prilici su vrlo evidentni. 

Korisnicima društvenih mreža je ovo bilo beskrajno simpatično pa se na Instagramu pojavio post koji je objedinio više takvih situacija, prikazavši kraljevski par u krajnje interesantnim i simpatičnim situacijama, gde reaguju kao po nalogu.

To se zove prava ljubav. – bio je jedan od komentara

Njih dvoje su zaista srodne duše i volim način kako izgledaju i prosto je nemoguće ne primetiti koliko se vole. – bio je komentar drugog korisnika. 

Mnogi su se složili da vremenom ljudi počnu da liče, naročito oni kod kojih je prisutna iskrena ljubav, pa takve su i reakcije kraljevskog para u različitim situacijama. Izgleda da ipak važi ona “S kim si, takav si”. 

BONUS VIDEO: