in

Keba alimentaciju plaća 150 evra, priča da živi od crkavice, a od prošle godine prima i penziju: Evo koliko ona iznosi

Keba alimentaciju plaća 150 evra, priča da živi od crkavice, a od prošle godine prima i penziju: Evo koliko ona iznosi

Folk pevač pre dve godine napunio je 65 godina i već tada je stekao uslov za penziju.

Međutim, on je zahtev Fondu PIO predao tek u februaru 2022. godine.

U obrazloženju piše da je stekao starosni uslov i da će njegova mesečna penzija, koju će dobijati iz dva dela, iznositi nešto više od 46.000 dinara. Keba je godinama poslovao preko svoje firme „Keboni“, preko koje je državi plaćao porez, a imao je i status istaknutog umetnika, pa se pretpostavlja da je na ovaj način ispunio zakonske norme za penzionisanje.

Iako svuda piše da je Dragan Kojić Keba rođen 1960. godine, istina je malo drugačija.

Pevač je rođen 1956. godine, ali nerado govori o svojim godinama. Kada se 2015. godine povela polemika da Keba nije rođen 1960. godine, kao što se navodi u njegovim biografijama, on je izbegao odgovor.

„Stvarno nemam vremena za nekakve bezvezne teme. Sve je transparentno i lako proverljivo. Samo nikada o tome ne pričam, niti osećam potrebu za tim“, rekao je svojevremeno Dragan Kojić.

Podsećamo, njegova nekadašnja ljubavnica Ljiljana Jevremović sa kojom ima vanbračnu ćerku Inu nedavno je, u ekskluzivnoj ispovesti za Nova.rs otkrila brojne šokantne detalje njihovog odnosa.

Ona je istakla da je prodavala nameštaj iz kuće i razne druge stvari kako bi prehranila sebe i dete, te kako joj je Kebina supruga Olja pretila i podsmevala joj se, a pevač je dete priznao tek nakon brojnih DNK analiza i na sudu se borio za to da plaća što manju alimentaciju.

BONUS VIDEO: „Dok se Kebina i moja beba borila za život, njegova žena Olja mi je pretila i smejala mi se, a moje vrištanje snimala, pa puštala celoj estradi“