in

KATARINA ŽIVKOVIĆ ZABORAVILA SUKNJU NA NASTUPU? Mlada pevačica obukla najminijaturniji odevni predmet koji ste ikad videli! (FOTO)

KATARINA ŽIVKOVIĆ ZABORAVILA SUKNJU NA NASTUPU? Mlada pevačica obukla najminijaturniji odevni predmet koji ste ikad videli! (FOTO)

Pevačica Katarina Živković može da se pohvali da je ovo bila njena godina. Redovno nastupa, blista više nego ikad, a njena objava na Instagramu je za svega jedan dan dobila salve pohvala, pre svega zbog fizičkog izgleda. Mnogima, međutim, na prvi pogled nije bilo najjasnije šta je pevačica tačno obukla i da li je u donjem delu suknja ili pojas, ali to ih nije sprečilo da ocene stajling kao uspešan i da Živkovićeva izgleda nikad atraktivnije. Kaća se u gornjem delu opredelila za majicu od tila koja je s dugim rukavima i samo prividno pevačica u njoj izgleda kao da je celo telo prekrila tetovažama. Ipak, kada se bolje pogleda, primećuje se da je u pitanju majica koja po sebi ima pregršt crteža.

Poseban pečat celokupnom stajlingu dala je šminka, od koje je najveća pažnja posvećena očima. Pored crnog smoukija, vidan je bio i bronzer i neutralni karmin. Kaća je pustila dugu smeđu kosu.

Najveću pažnju je ipak izazvala kratka teksas suknjica koja jedva da prikriva Katarinin veš, a celokupan stajling zaokružila je dugim crvenim čizmama koje idu preko kolena i dosežu do polovine butina. Pojedinci su se šaljivo zapitali da li je Kaća “negde usput zaboravila suknjicu”, zapitavši se kako je sedela u tako malenom odevnom komadu.  

Ipak, fanovi, kojih zgodna pevačica samo na Instagramu ima blizu 330.000, taj stajling su ocenili veoma upečatljivim.

– Čista desetka za stajling –

– Svako dostigne neki vrhunac u zivotu, a ti i dalje imaš šta da ponudiš i ko da ti ne poveruje da ima još?! Ne odustaj –

– Savršeno biće –

Odličan stajling –

– Svetski top model –

– Fenomenalna žena –

– Vatra i led! –

– Najjača ženska na estradi – ređale su se reakcije. 

Inače, Kaća ne prestaje da intrigira javnost i zbog svog privatnog života, budući da je previše tajnovita kada je u pitanju njena ljubav. Međutim, nedavno ju je njen kolega Emrah Emso pozvao da snime duetsku pesmu s imenom “Volim te i previše”, što je i te kako bilo interesantno pripadnicima sedme sile. 

Tražio sam lepu i atraktivnu pevačicu, a da dobro peva, i to je Kaća. Volim je i previše kako je otpevala svoj deo pesme – rekao je pevač, dok Kaća nije komentarisala takve Emrahove izjave. 

Nije tajna da neretko na društvenim mrežama osvanu komentari u kojima je sijajset bračnih ponuda, ali Živkovićeva i dalje srce nije poklonila nikome, ili, ukoliko i jeste, to i dalje vešto skriva.

BONUS VIDEO: