in

Karleuša uporedila svoj i Rijanin nastup i tvrdi da je to dokaz da “svet kasni za nama” FOTO

Karleuša uporedila svoj i Rijanin nastup i tvrdi da je to dokaz da “svet kasni za nama” FOTO

Otkrila i šta želi da postigne svojim sledećim albumom.

Rijana je sinoć održala nestup na Superboulu, a tom prilikom otkrila je i da je ponovo u drugom stanju.

Pojedinci su je na društvenim mrežama napali zbog toga što je navodno „ugrozila svoje dete“, budući da je koreografiju izvela na velikoj visini.

Sada je pevačica Jelena Karleuša na Instagramu objavila fotografiju sa pomenutog Rijaninog nastupa, a paralelno i fotografiju svog nastupa kada je sa Acom Lukasom predstavljala duet „Bankina“.

Rijana Foto:Tanjug/AP Photo/David J. Phillip

Naime, Jelena je nastupila na sličnoj podlozi kao Rijana, a kako je naglasila, poenta ovoga nije da pokaže da ju je slavna pevačica iskopirala, već da ukaže na to da je „Srbija često ispred drugih“.

„Ovde nije poenta kopiranje, ovo je dokaz da smo uvek ispred njih. Da možemo ako hoćemo da, ne da pariramo, nego da predvodimo. Ovo nije prvi nego 101. put da oni veliki, bogati i moćni ustvari kasne. To što smo mi iz Srbije ne znači da ne možemo da diktiramo pravila. Moja želja sa albumom koji uskoro izlazi jeste svetsko pozicioniranje. Da dokažem da iz jedne male zemlje može da se drma planetom kada je reš o šoubiznisu“, počela je Karleuša.

Foto: Instagram/karleusastar

„Govorili su mi da sam pogrešila što karijeru nisam gradila u Americi i na engleskom jeziku, da sam trošila uzaludno godine u zemlji koja nema snagu da iznedri svetsku šoubiz zvezdu zbog jezika, nacionalnosti i geografskog položaja. Govorili su da mogu samo da sanjam, maštam, da sam luda, smejali su mi se… Ali ja nikad nisam odustala u svojoj nameri. I nikada neću“, navela je ona, između ostalog.

BONUS VIDEO: Jelena Karleuša pevala deci u Beogradu…