in

Karleuša rizikuje da kapetan broda pogreši kurs! (FOTO)

Popularna pevačica, Jelena Karleuša, je prošli put ponela model Žan Pol Gotjea na kome su bile odštampane grudi i ljutila se zbog naslova da je osvanula gola. Mnoge je možda zavarala tom majicom, ali ne i nas budući da je kupaći iz iste kolekcije već ponela starleta Kajli Džener. Ovoga puta Jelena je ipak otišla korak dalje i stvarno se uslikala maltene gola i to na palubi crnogorskog primorja.

Karleuša je objavila fotografiju na Instagramu, a ne znamo da li je u stilu princeze Dajane sama i pozvala paparace da je tako uslikaju ili je to uradio neko sa jahte na kojoj je. Pevačica sedi na samom kraju broda i pozira u toplesu prekrivši jednom rukom bradavice, a drugom pokazuje 3 prsta.

Ona na sebi ima veliki crni šešir, naočare za sunce i minijaturni donji deo kupaćeg u vidu tangi koje mnogo više otkrivaju nego što sakrivaju. Karleuša se potrudila da pratiocima ne ostavi mnogo mašti na volju nego se uslikala i otpozadi kako bi pokazala zadnjicu i ono čemu ovakav model tanga-bikinija uopšte služi. 

Fotografije objavljene pre svega 14h već su dobile 53.000 sviđanja i blizu 300 komentara.

Budva, da li si spremna za večeras? – pitala ih je JK.

Kao Monte Karlo sija Montenegro – dodala je ona.

Mreže su se u trenutku usijale.

– Dragi bože, jesi dobra! –

– Jer lepa si ko bog! –

– Seksi maca –

– Spremni smo za tebe! –

– Nek polude dušmani –

– Kraljice! –

– Tako je bre! Grmi najjače! Najbrutalnija ribetina –

– Drži se sa obe ruke da ne ispadneš –

– Seksi kraljica –

– Večeras će biti popis stanovništva u Budvi na licu mesta –

– Blagi bože, mogu li ja da budem posada tog broda, molim te!? – bili su samo neki komentari pomahnitalih fanova.

Evo i kako je Jelena izgledala na nastupu u Budvi u jarko crvenom lakiranom kombinezonu i čizmama do polovine butina u istoj boji i materijalu.

BONUS VIDEO: