in

Karleuša o razvodu od Duška i nasilju u porodici

Karleuša o razvodu od Duška i nasilju u porodici

Jelena Karleuša je u proteklih nekoliko dana u dva navrata govorila o svom suprugu Dušku Tošiću i iskoristila obe prilike da ga na ne tako suptilni način isprovocira.

„Duško Tošić me je iznervirao, pa sam morala da ga kaznim jednim postom, ali nismo se razveli papirološki. Živimo u istoj kući. Specifični su odnosi, ne znam kako da se izrazim, a da me opet ne pozove njegov advokat. Tužno je to što uopšte pominjem njegovog advokata, ali reći ću jednu veliku istinu: Duškov život nema smisla bez mene. Lepo sa decom živimo i dalje u naša četiri zida. Odnosi su narušeni, mama i tata ne funkcionišu, i ja čekam da Duško shvati da sam ja boginja univerzuma i njegova jedina prava ljubav i da na kolenima ne znam šta izgovori“, izjavila je pevačica između ostalog.

Nakon toga, za medije se oglasio Tošićev advokat Nikola Premović.

„Duško Tošić je neko ko kroz celu svoju karijeru, kao ugledni sportista i bivši reprezentativac, izbegava da se javno eksponira, naročito kada su u pitanju bračne i porodične stvari. Ponavljamo da su i dalje u toku pregovori o sporazumnom razvodu braka Duška Tošića i Jelene Karleuše i da je jedan od dogovora sa Jeleninim advokatima, bio upravo da se nijedna strana ne oglašava o bračnim i porodičnim stvarima, dok su pregovori o sporazumnom razvodu braka u toku“, rekao je on za „Kurir“.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

„Duško Tošić taj dogovor poštuje, dok Jelena svojim poslednjim istupima u javnosti krši postigniti dogovor i udaljava nas od mirnog i sporazumnog rešenja situacije. Apelujemo na Jelenu Karleušu da se, radi mirnog rešenja, ubuduće uzdrži od javnog oglašavanja o Dušku Tošiću, razvodu braka, o porodičnim stvarima i ističemo da ćemo se svaki naredni put kad to učini, javno oglasiti“, dodao je Premović.

Sada se Jelena ponovo oglasila na Instagramu.

Jelena Karleuša Foto: Antonio Ahel/ATAImages

„Tačno je da sam izjavila da život mog muža nema smisla bez mene. Nikada nisam izjavila da mom mužu ne dam razvod. Moj muž je slobodan da u svakom momentu podnese zahtev za za razvod braka. On to, bar do sada, nije uradio i niko mu ne brani. Najmanje ja. Duško i ja živimo zajedno sa decom u istoj kući“, napisala je ona i dodala:

„Pravi muškarci štite svoje žene od neprijatelja, ne udružuju se sa njima protiv nje. Na prošli Božić sam zvala policiju, ovaj put sam primorana na ovakvo obraćanje. J…m ti moj Božić i moj život“, deo je objave JK.

BONUS VIDEO: Jelena Karleuša pevala deci u Beogradu