in

KARLEUŠA JE OVAKO DOLAZILA NA SNIMANJA! OD SE*SI KAUBOJKE, DO ANĐELA SA BODEŽIMA: Stajlinzi vredni MILION DOLARA!

Jelena Karleuša je svakako dizala rejting emisije “Zvezde Granda”, kako svojim komentarima, tako i svojim izgledom.

Ona je u svakoj emisiji imala stajlinge koje svakako ne bi mogli svi da iznesu. Budući da je smatraju modnom ikonom, retko kad je pogrešila, a mmi vam pkazujemo one stajline o kojima su mediji brujali.

ANĐEO SA BODEŽIMA

Pevačica je na sebi imala provokativnu srebrnu haljinu, upotpunjenu neobičnim naočarima sa bodežima. Pored toga, Jelena je na leđima imala anđeoska krila, a nema sumnje da su gledaoci ostali u šoku nakon ovog prizora.

SE*SI KAUBOJKA

Kožna kombinacija koja je mnoge oduševila. Jelena je nosila i kaubojski šešir, kao i haljinu na pertlanje. Mnogi su se pitali da li nosi donji veš ispod nje, budući da je toliko minijaturna, da je lako moglo nešto da se vidi.

ŠPANSKA SAPUNICA

Ona je za ovo snimanje obukla roze top kojim je istakla svoje bujne grudi, a dole dugačku narandžastu suknju sa ogromnim šlicem iz kojeg je virila duga vitka noga na vrtloglavim potpeticama. Izgledala je kao glumice iz španskih sapunica.

PASTELNA PRINCEZA

Karleuša je na sebi imala neobičnu haljinu u ljubičastoj, žutoj i plavoj boji, gornji deo kreacije izgleda kao korset sa dubokim dekolteom, dok je šlic skoro do boka.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/M.S.)