Kao da nikada ranije nisu izlazili, evo gde su sve bili! (FOTO)

Zbog trenutne epidemiološke situacije rad ugostiteljskih objekata bio je obustavljen na tri nedelje, što je i te kako teško palo onima kojima kafa van kuće pričinjava zadovoljstvo, kao i obroci u restoranima. 

Dok su pojedinci brže-bolje seli u restoran, kako bi osetili miris kafe ili ukus voćnog soka, nekima više prija šetnja u prirodi uz topli napitak za poneti. O svemu ovome svedoče nalozi društvenih mreža naših poznatih poput Milice Todorović, Aleksandre Prijović, Vesne Đogani, Mihajla Veruovića Vojaža, Vuka Moba, Baje Malog Knindže. Osim toga, bilo je onih koji su bili u restoranima, a da to nisu zabeležili kamerom, što  je priznala Mia Borisavljević.

– Bila sam na ručku. Nemam dokaze, ali bila sam (smeh). Divan je osećaj, ne moram više da jedem u kolima – rekla je Mia za 24sedam, pa otkrila da li se poštuju propisi u restoranu u kojem je ona bila:

– Što se tiče propisa, što popiješ to i platiš. Ja ne znam za druge kodekse. Stvarno ne znam, svi sede normalno.

Voditeljka Vesna Dedić imala je nameru da danas ode do restorana sa prijateljima na ručak, ali poslovne obaveze su se isprečile tome.

– Nisam zbog posla imala vremena da uživam u nekoj bašti na suncu, ali sam uživala od jutros u pogledu na živ grad. Sve me podsetilo na pesmu Đorđa Balaševića – „Osmeh se vratio u grad” – kaže nam Vesna.

foto: Printscreen

Prvi koji je takoreći otvorio kafić i popio prvi sok jeste Vuk Mob, koji je već u osam časova podelio stori iz obližnjeg ugostiteljskog objekta u kojem je bio.

Estrada
foto: Printscreen

Milica Todorović, Aleksandra Prijović i Baja Mali Knindža nisu krili oduševljenje što su otvorene bašte njihovih omiljenih kafića, te nije izostala ni fotografija ovog „srećnog ponedeljka” koji su mnogi slavili kao dan otvaranja kafića.

Estrada
foto: Printscreen

Prija je takođe uživala u piću, ali i Vojaž.

Estrada
foto: Printscreen

(Espreso / 24sedam)