in

Kanje Vest skida Bjanku Ćensori u javnosti

Bjanka Ćensori, Foto: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kanje Vest (46) i Bjanka Ćensori (29) ne prestaju da izazivaju kontroverze svojim ponašanjem tokom izlazaka, a reper je u najnovijem javnom ispadu toliko ponizio svoju suprugu da je sam sebe prevazišao.

Ove nedelje snimljeni su ispred jednog tržnog centra u Los Anđelesu, gde je Bjanka privlačila poglede u još jednom razgolićenom izdanju u nizu, ali Kanje je očito smatrao da nije pokazala dovoljno golotinje, pa ju je pred paparacima dodatno razgolitio.

Bjanka je nosila zelene helanke koje joj je Kanje tokom izlaska spustio kako bi joj se video deo zadnjice, a sve je zabeleženo na fotografijama.

Bjanka Ćensori, Bjanka Censzori
foto: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bjankino sledeće izdanje dodatno je rasplamsalo glasine o reperovim skrivenim namerama.

Naime, jedan od vodećih britanskih PR gurua, Mark Borkovski, nedavno je za Daily Mail objasnio kako Kanje zapravo iskorišćava Bjanku da bi kopirao strategiju promocije svoje bivše supruge, Kim Kardašijan, kako bi ona postala poznatija od nje.

Tome u prilog ide i srebrni bikini u kom je Bjanka ovih dana prošetala s Kanjeom u zapadnom Holivudu i koji neodoljivo podseća na bikini Kiminog brenda SKIMS, koji je ona lansirala 2022. godine.

Bonus video:


00:04

Ovaj snimak je Kanje Vest komentarisao Didi

(Espreso/Kurir/L.S/Prenela:M.Ć)