in

Kako se šminka Kajli?

Kako se šminka Kajli?

Kajli Minog, Foto: Instagram printscreen/kylieminogue

Kajli Minog ima 50 godina, ali joj verovatno ne biste dali više od 30. Evo kojih jednostavnih pravila nege kože se pridržava.

Kajli Minog izgleda skoro jednako mladoliko kao i na početku karijere, a australijska džepna Venera otkrila je da se pridržava tri jednostavna pravila kada je reč o nezi kože.

– Znam da će ovo da zvuči kao dosadna informacija, ali… moj savet je da nanosite zaštitnu kremu redovno, da čistite lice maramicama namenjenim za to i da uvek skidate šminku – rekla je lepa pevačica.

Pored pridržavanja ovih jednostavnih pravila, Kajli savetuje da povremeno, kad imate vremena i novca, odete kod dermatologa na neki tretman.

Ona je ranije otkrila da je fan tretmana lica radio talasima, kojima se učvršćuje koža i vraća sjaj. Jedan tretman traje oko sat vremena, a Kajli im se podvrgava na svakih nekoliko meseci.

Kajlina prijateljica je izjavila za „Dejli mejl“ da pevačica voli neinvazivne tretmane i da je „tretman radio talasima bezbolan, opuštajuć i prirodniji od botoksa“.

„Kajli veruje da je ovaj tretman skinuo godine sa njenog lica, a da joj pritom nije dao zaleđeni, neprirodni izgled“, rekla je njena prijateljica.

Kada je reč o šminkanju, Kajli voli kremaste proizvode jer smatra da joj to daje prirodniji, svežiji izgled.

Kajli stvarno izgleda odlično, trebalo bi poslušati njene savete.

Bonus video:

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/StilKurir)