in

Kako je Džej uveo Blizance na estradu

Kako je Džej uveo Blizance na estradu

Peđa Jovanovića slavu je stekao početkom 2000-ih godina kada se sa svojim rođenim bratom blizancem Nenadom Jovanovićem pojavio na sceni “Granda” u okviru grupe “Blizanci”.

Nenad i Peđa su četiri godine uspešno gradili karijeru, a njihove pesme i danas važe za hitove, ipak 2008. godine odlučili su da se povuku u muzički studio gde počinju da rade pesme za naše najveće zvezde.

Ono što malo ko zna, a što je Peđa Jovanović u ispovesti za Nova.rs ispričao jeste da mu je pokojni legendarni pevač Džej Ramadanovski pomogao na početku karijeru.

Naime, Džej je tada bio vlasnik klubu „Bombo“ u koji su dolazili ljudi sa estrada i iz podzemlja, a u kom su Nenad i Peđa svirali.

Peđa Jovanović Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

„Džej nas je angažovao da radimo u klubu ‘Bombo’, u to vreme je u Beogradu bilo jako teško da pevaš negde ako te ne znaju. Mi smo u Nemačkoj svirali sa mnogima, ali kada dođeš ovde nije tako, a on nam je dosta pomogao. Nemam ja sada nekih anegdota iz tog kluba, nije bilo loših situacija, ali tu je dolazila estrada i podzemlje, a mene i mog brata su svi gotivili jer smo radili svoj posao. Nikada se nismo raspitivali ko je ko i šta“, priča Peđa, pa otkriva da je tek na vestima shvatio da je pevao ljudima iz krimilanog miljea.

Džej Ramadanovski Foto: Ivan Dinić/Nova S

„Nismo znali ko su kriminalci, došli smo iz Nemačke i ne znamo ko je kralj ovoga ili onoga. Nismo znali po na osob ta glavna imena. Nama kažu bio je taj i taj, a mi ne znamo ni kako on izgleda. Kasnije kada gledam na televiziji vesti i vidim te ljude na vestima, shvatim da sam im pevao ali da tada nisam znao ko su i šta su“, izjavio je Peđa, a šta je još rekao o ljudima iz podzemlja pogledajte u videu iznad teksta.

BONUS VIDEO: ISPOVEST: „Sećam se prodamo 100 karata u Surdulici, i nemamo pare da se vratimo kući“: Peđa Jovanović o počecima karijere, operaciji, odnosu s bratom blizancem i o tome kako su ih devojke mešale