in

Kako izgleda majka Šeron Stoun?

Glumica, Foto: Print Screen Youtube/CBS Sunday Morning

Iako je poslednjih godina manje aktivna u filmskoj industriji, njen profil na Instagramu mogao bi da posluži kao inspiracija scenaristima za bar deset zanimljivih ostvarenja.

Šeron Stoun danas daleko više uživa u svojoj kuhinji nego u holivudskim studijima, i to je jasno svima koji je prate na društvenim mrežama.

Filmska diva često objavljuje zabavne fotografije kojima potvrđuje da za nju ne postoji veća sreća od one koju ima u krugu porodice. Pored tri sina, Roana, Kvina i Lerda, društvo u Los Anđelesu pravi joj i majka Doroti.

Vitalna gospođa do pre izvesnog vremena živela je u Midvilu, malom gradu u Pensilvaniji, gde je i Šeron ugledala svet. Međutim, otkako je pre nekoliko godina ostala bez supruga Džozefa, teško podnosi samoću, pa je slavna glumica rešila da je dovede u svoj.

Moja mama, rođena 1933. godine. Izgledaš predivno”, napisala je Šeron pored najnovije fotografije, kojom je raznežila pratioce.

Komplimenti su se, očekivano, nizali, a opšti je zaključak da je lepota u porodici i da je velika holivudska zvezda imala od koga da nasledi dobre gene.

Iako joj je zdravlje narušeno, a nedavno je doživela i moždani udar, Doroti Stoun se odlično drži. Rodila je četvoro dece: pored Šeron tu je još jedna ćerka Keli, kao i sinovi Patrik i Majk. Patrik je preminuo prošlog februara nakon infarkta, u 57. godini.

Bonus video:


08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Hello/Katarina Milošević/prenela:B.S.)