in

Kako danas izgleda seksi Nik Sloter iz Tropske vreline

Kako danas izgleda seksi Nik Sloter iz Tropske vreline

Omiljen je u Srbiji!

Rob Stjuart, 61-godišnji kanadski glumac koji se proslavio ulogom Nika Slotera u „Tropskoj vrelini“, postao je ikona u Srbiji tokom ’90-ih.

Što zbog njegove harizme, što zbog činjenice da zbog sankcija i nismo bili u prilici da gledamo neke bolje televizijske sadržaje, našem narodu je prirasla za srce ova serija o gologrudom detektivu, koji uz pomoć svoje pomoćnice Silvi, inače turističke agentkinje, juri kriminalce na prelepim plažama i ulicama (izmišljenog) grada Ki Maraje.

Stjuart je u međuvremenu saznao za svoju popularnost među Srbima i 2009. je posetio našu zemlju, s ciljem da snimi dokumentarac o ovom fenomenu. Film o poseti Srbiji i njegovoj slavi u našoj zemlji, pod nazivom „Slotera Nika za predsednika“, izašao je 2012, a Stjuart je već sledeće godine došao ponovo kod nas da ga promoviše.

glumica

Čime se danas bavi Rob Stjuart?

Kanadski glumac je i dalje aktivan u svojoj profesiji. U filmovima se, doduše, ređe pojavljuje, ali je imao sreće da bude deo glumačke ekipe drame „Sugar Daddy“, koja je zaradila puno dobrih kritika u Kanadi, ali i širom sveta, piše City Magazine.

S druge strane, na televiziji je imao više uspeha. Od 2015. do 2019. igrao je u popularnoj kanadskokj naučnofantastičnoj seriji „Killjoys“. U američkoj seriji istog žanra, pod nazivom „Incorporated“, pojavio se u šest epizoda 2016. godine.

Godine 2018. gostovao je u jednoj epizodi višestruko nagrađivanog sitkoma „Schitt’s Creek“, a 2021. igrao je Rodžera u dve epizode 2. sezone muzičke dramedije „Zoey’s Extraordinary Playlist“ američke televizije NBC.

Stjuartu je pošlo za rukom i da se pojavi u jednoj od najprestižnijih TV drama poslednjih godina, krimi seriji „Mayor of Kingstown“, iza koje stoji Tejlor Šeridan, a u kojoj Džeremi Rener tumači glavnog lika. Kanadski glumac igra policijskog kapetana Ričarda Herda, nadređenog detektivima u Kingstaunu. Budući da je u „Tropskoj vrelini“ i drugim serijama godinama igrao detektive, ne treba reći da se odlično snašao u ovoj roli.

Rob Stjuart trenutno živi u Torontu s porodicom. On je oženjen Silijanom, koju je upoznao na snimanju „Tropske vreline“ u Meksiku. Par je 1996. dobio sina Danijela.

BONUS VIDEO: Poznate žene koje izgledaju sve bolje kako stare

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram