in

Kada se pojavila u “Zvezdama Granda” imala je 160 kilograma, a onda se prepolovila

Kada se pojavila u “Zvezdama Granda” imala je 160 kilograma, a onda se prepolovila

Otvoreno govori o svojoj borbi.

Krstinju Todorović smo upoznali kao takmičarku „Zvezda Granda“, a ona je tada sve šokirala činjenicom da sa dvadesetak godina ima 160 kilograma.

Tada je dobila mnogo saveta da radi svog zdravlja mora da smrša, a u tome je i uspela. Nakon operacije smanjenja želuca i skidanja viška kože, Krstinja je doživela potpunu transformaciju.

Smršala je čak 90 kilograma, a otvoreno govori o svojoj borbi.

Naime, pevačica je počela da se goji nakon što joj je majka preminula.

„I ranije sam slušala kako su me ogovarali i govorili da ništa neću uraditi, da nikad neću smršati. I onda sam odlučila da ne izlazim iz kuće. Bila sam mnogo vezana za majku, svi su ocu govorili da to neće da izađe na dobro. Recimo, ako je ona bolesna, ja ne izlazim napolje da se igram sa decom, sedim pored majke i držim je za ruku. Kada se upokojila, moj spas i uteha bila je hrana i tako je sve išlo unedogled“, ispričala je za „Grand Online“ pevačica.

Krstinja Todorović Foto:Screenshot/Tv Prva

Poznato je da joj je operaciju skidanja viška kože platio Saša Popović, a od nje joj je ostao ožiljak.

„Ostao mi je ožiljak, ali nisam neko ko pati od istog. Navikla sam se i apsolutno nemam problem sa tim“, iskrena je Krstinja.

Nova linija donela joj je i novo samopouzdanje.

„Dobila sam samopouzdanje, ali kao osoba sam ostala apsolutno ista. Nova linija mi je donela novi život u smislu da su sada svakodnevne aktivnosti mnogo lakše, da je zdravstveno stanje odlično, i da je olakšavajuća okolnost kada biram garderobu za sebe“, objasnila je „Zvezda Granda“.

BONUS VIDEO: Trans pevačica Alina Juhart u Zvezdama Granda