in

“Kad nam pesma ima 2,3 miliona pregleda

“Kad nam pesma ima 2,3 miliona pregleda

Evo kakvo je njegovo viđenje današnje muzike.

Mladi reper Relja Despotović, poznat po nadimku Seksi je za portal Nova.rs otkrio mnoge detalje o svom početku karijere.

Njegova grupa „Crni Cerak“ je na muzičkom događaju MAC publici predstavila pesmu „Upalite za mnom sveće“ koja je obrada čuvenog hita pokojnog Džeja, te nam je reper ispričao kako su došli do ideje da prepeva ovakav hit koji nema veze sa repom.

„Ja sam bio malo skeptičan, uvek ima nešto negativno, ljudi pogrešno shvataju, potrudili smo se da pesma ne bude klasična, nego je ovako baš izašla iz nas. Povezali samo kafanu i rep, zaključili smo da sličnost koju imamo mi i Džej je odrastanje na ulici“, rekao je Seksi.

Relja Despotović Seksi Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Relja nam je otkrio i kako je nastala grupa „Crni Cerak“, ali i to da su on i njegov kolega Lacku napisala 120 pesama pre nego što su osnovali grupu.

Njegove pesme broje milionske preglede, a on nam je rekao da za pesma koje imaju dva do tri miliona pregleda smatra „da nisu prošle“, a zbog čega, pogledajte u videu iznad teksta.

BONUS VIDEO: U zatvoru sam počeo da jedem boraniju, pasulj im je super, a najviše sam voleo kad stignu makarone: Seksi iz Crnog Ceraka za Nova.rs o danima koje je proveo na robiji